Városlátogatás Dubaiban és üdülés a Maldív-szigeteken: Holiday Island 4* AI, kényelmes Emirates járattal

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 156117
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Egyesült Arab Emírségek, Maldív-szigetek
Város: Dubai

Szállás / program részletes leírása



VÁSÁROLJON ÉS PIHENJEN DUBAI-BAN, MAGYAR NYELVŰ IDEGENVEZETŐNK MINDENBEN A SEGÍTSÉGÉRE LESZ, MAJD PIHENJE KI FÁRADALMAIT A MALDÍV SZIGETEKEN!

EGYESÜLT ARAB EMIRÁTUSOK: A Délnyugat-Ázsiában, az Arab-félszigeten elterülő Emirátusok hét emírséget foglal magában. A világ egyik legérdekesebb országa, ahol fantasztikus módon keveredik az arab hagyománytisztelet az elképesztő technikai fejlettséggel. Az utazó úgy érezheti, hogy az Ezeregy éjszakai mesevilágába csöppent. Fényűző és elegáns hotelek, óriás felhőkarcolók, hatalmas bevásárlóközpontok sorakoznak a tradícionális arab épületek mellett. Hegyek, remek tengerpartok, sivatagok, oázisok teszik változatossá a tájat, mindig felfedezhetünk valami újdonságot. A napfény garantált, és a kristálytiszta tengervízen kívül sportolási, vásárlási lehetőségek várják a pihenni, szórakozni vágyókat.

Engedje meg, hogy „kézen fogjuk” és megmutassuk az Egyesült Arab Emirátusok legfontosabb látványosságait!
Mi gondoskodunk arról, hogy Dubaiban, a kétmilliós és robbanásszerűen növekvő kozmopolita és pezsgő városban eligazodjon és betekintést nyerjen az arab világ csodáiba, ahol a hosszan elnyúló homokos tengerpart és szikrázó napsütés csak a kezdet… Legyen szó városnézésről, fantasztikus építészeti remekek és legek vagy éppen természeti szépségek bemutatásáról, barangolásról, mi az Önök igényeire válaszolva vezetjük be Dubai és az Emirátusok egyedülálló világába.
Dubaiban, már a repülőtéren partnerünk évek óta a városban élő magyar munkatársai várják Önöket, transzfert biztosítanak a repülőtérről a szállodába, segédkeznek igény esetén a szobakulcsok átvételében, megbeszélik a fakultatív program-lehetőségeket Önökkel és a nyaralás teljes időtartamára korlátlan magyar nyelvű asszisztenciát biztosítanak. (Lehetőség van arra, hogy egy helyi feltöltőkártyás telefont igényeljenek, 5.000,- Ft-os kezdőösszeggel, hogy a magyar munkatársakkal való kapcsolattartást megkönnyítsük. A készüléket a nyaralás végéig utasaink maguknál tarthatják, akár itthonra is jóval olcsóbban telefonálhatnak!)

GRANDEUR HOTEL 4*
Belvárosi szálloda, a közkedvelt Al Barsha negyedben épült, a Mall of Emirates bevásárló központ mögött, kb. 500 méterre. Transzferidő a reptérről kb. 30 perc autóval. Innen a híres Jumeirah Beach kb. 10 perc taxival, a világ legmagasabb épülete a Burj Khalifa pedig metróval vagy taxival is könnyen megközelíthető.
Szobák: a hotel 125 kényelmes, ízlésesen berendezett szobával várja a vendégeit. Szobáinak mindegyike légkondicionált, telefonnal, széffel, televízióval, minibárral felszerelt.
Szolgáltatások: étterem, bár, kávézó, fitness terem, szauna, medence, pénzváltás, mosoda, internet, szobaszervíz.
Ellátás: Reggeli

Fakultatívan igénybe vehető szolgáltatások: 
- más kategóriájú hotelek (városi-tengerparti) felár ellenében foglalhatók!
- félpanziós felár
- fakultatív programok magyar nyelven

Fakultatív programok, magyar nyelven, akár 2 főtől is, garantáltan: (tájékoztató jellegű USD/fő ár, itthon kérjük megrendeléskor jelezze a szabad helyek miatt)
- Dubai városnézés: 70
- Dubai városnézés piaclátogatással: 90
- Dubai városnézés Burj Khalifa látogatással (124. emelet): 135
- Abu Dhabi városnézés (min. 4 fő): 90
- Sivatagi túra vacsora nélkül: 70, vacsorával: 90
- Al Ain kirándulás: 90
- Burj al Arab afternoon tea, transzfer nélkül: 170
- Burj Khalifa, kilátás a világ legmagasabb felhőkarcolójából (124. emelet): belépőjegy (transzfer nélkül): 70
- Ski Dubai belépőjegy (transzfer nélkül): 62
- Wild Wadi vízipark belépőjegy (transzfer nélkül): 81
- Aquadventure + Lost Chambers (Atlantis vízipark) belépőjegy (transzfer nélkül): 90
- Ferrari World belépőjegy (transzfer nélkül): 75, premium jegy 125
- Oman Muscat 2 napos szállással reggelivel 430
- Dhow cruise hajós vacsora: 75
- Marina cruise hajós vacsora: 85
 

A Maldív-szigetek csodálatos korallzátonyai búvárkodásra és fürdőzésre csábítanak minden idelátogatót. Az álomszép strandok vakítóan fehér homokja, a banánfák és kókuszpálmák zöld levelei szinte világítanak a türkizkék Indiai-óceánban. A zátonyok színes lakói, fenséges tengeri teknősök, elbűvölő szirti cápák és ráják valamint nagy halrajok kísérik a sznorkelezőket és úszókat a csodálatos vízi világ mentén. Legyen akár kezdő vagy profi búvár, mindenképp egy gyönyörű víz alatti paradicsom nyílik meg az Ön számára. Amennyiben mélyebbre szeretne ereszkedni, képzett búvároktatók állnak rendelkezésére.

A szigeten készült video megtekintése itt >>

Holiday Island Resort 4* 

Elhelyezkedés: A South Ari atollon helyezkedik el, a fővárostól és a reptérről kb. 110 km-re található. A sziget 700 m-es hosszúságával és 100 m-es szélességével nem tartozik a nagy szigetek közé. Utasaink egyik kedvence! 
Szálloda: Vakítóan fehér homokos strand és kókuszpálmák hűsítő árnyéka fogadja a szigetre érkezőket. A főépület egy csodálatos kertben fekszik, míg a bungalók a part közelében helyezkednek el.  Étterem és bár is gondoskodik a kellemes időtöltésről. A fő bárban wifi biztosított. Ajándékboltjában beszerezhetjük az apróságokat az otthon maradottaknak. Esténként változatos szórakoztató programokat szervez a szálloda. A szigeten számos sportlehetőség áll rendelkezésre (kenu, kajak, szörf, katamarán, jetski, vizisí, parasailing, snorkeling, búvárkodás, biliárd, asztalitenisz, tenisz, röplabda, tollas, szauna, gőzfürdő).
Szobák: A terasszal rendelkező szobák - bungalók felszereltsége: fürdőszoba hajszárítóval, légkondicionáló, televízió, telefon, minibár, napágyak, nyitott tusoló. 
Ellátás: félpanzió: reggeli és vacsora büfé rendszerben. Térítés ellenében: italfogyasztás. Felár ellenében all inclusive ellátás igényelhető: reggeli, ebéd, vacsora büférendszerben, helyi alkoholos és alkoholmentes italok.

A részvételi díj a repülőgépek és a szálloda telítettségének függvényében változhat, emelkedhet, így érdemes mielőbb helyet foglalnia!

Az ár aktuális ár, mely a repülőgép telítettségétől függően emelkedhet, így kérje mielőbb ajánlatunkat! Foglalás után a név nem módosítható!

Irodánk nem felel a repülőgép járatok azonos napon belüli esetleges időpont változásaiért, illetve az azok miatt esetlegesen fellépő károkért. A hotel bejelentkezés 14:00-tól lehetséges, a hotel kijelentkezés 10-12:00-ig lehetséges. A repülőjegy és szállás nem módosíthatóak, nem lemondhatóak, betegségről szóló igazolás esetében amennyiben Ön rendelkezik útlemondási biztosítással 80-100% térítés vehető igénybe.Részletekről érdeklődjön irodáinkban! 



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy Budapestről,
- szállás kétágyas szobában 3 éj Dubai reggelivel (félpanzió kérhető felár ellenében), 
- szállás kétágyas szobában 7 éj a Maldív-szigeteken félpanziós ellátással, 
- transzfer,
- magyar nyelvű asszisztencia Dubaiban.
 

Az árak két fős elhelyezéssel értendők. Pótágy lehetséges, egy fő utazása esetén egyágyas felár fizetendő! Kérje árainkat!

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- repülőtéri illeték,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.

Igény szerint hosszabb-rövidebb turnusok foglalhatók, kérje ajánlatunkat! Az árak a telítettség függvényében emelkedhetnek, foglaljon mielőbb! 

 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 486 utazás 337 417 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
További úti célok






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak