Városnézés és nyaralás, akciósan: Dubai & Bali, Hotel 3*, magyar programokkal (12 nap / 10 éj)

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 175470
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Egyesült Arab Emírségek, Indonézia
Város: Dubai, Kuta

Szállás / program részletes leírása



Szenzációs előfogalalási akciós árak, amíg a készlet tart!
Próbálja ki a világ legjobb légitársaságának választott EMIRATES AIRWAYST!  Kérje ajánlatunkat hosszabb vagy rövidebb időtartamra, esetleg más szálláshelykategóriára. Tekintse az alábbit kedvcsináló ízelítőnek, melyet az Ön igényei szerint testreszabunk. 

EGYESÜLT ARAB EMIRÁTUSOK:  a világ egyik legérdekesebb országa, ahol fantasztikus módon keveredik az arab hagyománytisztelet az elképesztő technikai fejlettséggel. Az utazó úgy érezheti, hogy az Ezeregy éjszakai mesevilágába csöppent. Fényűző és elegáns hotelek, óriás felhőkarcolók, hatalmas bevásárlóközpontok sorakoznak a tradícionális arab épületek mellett. Hegyek, remek tengerpartok, sivatagok, oázisok teszik változatossá a tájat, mindig felfedezhetünk valami újdonságot. A napfény garantált, és a kristálytiszta tengervízen kívül sportolási, vásárlási lehetőségek várják a pihenni, szórakozni vágyókat.

Engedje meg, hogy „kézen fogjuk” és megmutassuk az Egyesült Arab Emirátusok legfontosabb látványosságait! 
Dubaiban, már a repülőtéren partnerünk évek óta a városban élő magyar munkatársai várják Önöket, transzfert biztosítanak a repülőtérről a szállodába, segédkeznek igény esetén a szobakulcsok átvételében, megbeszélik a fakultatív program-lehetőségeket Önökkel és a nyaralás teljes időtartamára korlátlan magyar nyelvű asszisztenciát biztosítanak. (Lehetőség van arra, hogy egy helyi feltöltőkártyás telefont igényeljenek, 5.000,- Ft-os kezdőösszeggel, hogy a magyar munkatársakkal való kapcsolattartást megkönnyítsük. A készüléket a nyaralás végéig utasaink maguknál tarthatják, akár itthonra is jóval olcsóbban telefonálhatnak!)

BALI: magyar idegenvezetőnk a repülőtéren várja Önt és a segítségére van mindenben kinttartózkodása teljes időtartama alatt!
Paradicsomi színteret biztosít a gondtalan kikapcsolódásra, és egyidejűleg kulturális élményekre vágyó utazóknak. Jól ismert képző- és táncművészetéről, zenei életéről, de a ritka madárfajok iránt érdeklődők sem térnek haza maradandó élmények nélkül. Bali híres természeti értékeiről. Hat tagból álló vulkánlánc, buja trópusi erdők, rizsföldek, gyümölcsösök tarkítják a mély krátertavak és kanyonok által szabdalt szigetet. A feldíszített templomok különleges harmóniát alkotnak a mandarin, magnólia fák, a szegfűszeg, a különböző orchideafélék, hibiszkuszok, valamint számos különleges trópusi növény illatával átszőtt látványával. A sziget lakói az indonéz többségtől eltérően hindu vallásúak. Kedvcsináló videó >>
A sziget főbb üdülőhelyeinek jellege eltérő. Kuta nyüzsgő üzletekkel, szórakozóhelyekkel teli, tengerpartja a magas hullámok miatt elsősorban szörfözőknek ideális. Kutától mindössze 11 km-re épültek ki az újabb üdülőtelepek, Nusa Dua és Tanjung Benoa, amelyek elsősorban a magasabb szolgáltatási színvonalat igénylő turisták kedvelt célpontjai.

Tervezett program  (3 éjszaka Dubaiban és 7 éjszaka Bali szigetén): 

1. nap: elutazás Budapestről a délutáni órákban a világ egyik legjobb légitársaságaként számon tartott Emirates közvetlen járatával, érkezés Dubaiba az esti órákban, transzfer a szállodába, pihenés. 

2. nap: szabad program Dubaiban, vagy fakultatív városnézés idegenvezető kollégánkkal

3. nap: szabad program Dubaiban, vagy fakultatív városnézés idegenvezető kollégánkkal

4. nap: Kijelentkezés a szállodából, transzfer a reptérre, majd közvetlen járattal utazás Denpasar-ba. Érkezés a késő esti órákban, transzfer, majd bejelentkezés a szállodába.

5-10. nap: szabad program Balin (fakultítv programok helyi idegenvezetőnkkel)

11. nap: kijelentkezés a szállodából, transzfer a reptérre, hazarepülés egy átszállással Budapestre.

12. nap: érkezés Budapestre a menetrend függvényében, várhatóan a déli órákban.

DUBAI, GRANDEUR HOTEL 3*+
A szálloda honlapja >>
Belvárosi szálloda, a közkedvelt Al Barsha negyedben épült, a Mall of Emirates bevásárló központ mögött. Transzferidő a reptérről kb. 30 perc autóval. Innen a híres Jumeirah Beach kb. 10 perc taxival, a világ legmagasabb épülete a Burj Khalifa pedig metróval agy taxival is könnyen megközelíthető. 
Szobák: a hotel 125 kényelmes, ízlésesen berendezett szobával várja a vendégeit. Szobáinak mindegyike légkondicionált, telefonnal, széffel, televízióval, minibárral felszerelt. 
Szolgáltatások: étterem, bár, kávézó, fitness terem, szauna, medence, pénzváltás, mosoda, internet, szobaszervíz.
Ellátás: Reggeli

Fakultatívan igénybe vehető szolgáltatások: 
- más kategóriájú hotelek (városi-tengerparti) felár ellenében foglalhatók!
- félpanziós felár
- fakultatív programok magyar nyelven

BALI, WINA HOLIDAY VILLA 3*+

Fekvése: A szálloda a repülőtér közelében, Kuta városában, a tengerparttól kb. 150 méterre található. Kuta egyik legkedveltebb bevásárló negyede néhány perces sétával érhető el.

Szolgáltatások: úszómedence, gyerek medence, edzőterem, asztalitenisz, SPA központ, pénzváltó, ingyenes buszjárat Kuta bevásárló utcájához, étterem, több bár.
Egyes szolgáltatások térítés ellenében vehetők igénybe. 

Elhelyezés: kertre vagy medencére néző, kétágyas balinéz stílusban berendezett szobáiban egyénileg szabályozható légkondicionáló, balkon vagy terasz, telefon, sík képernyős SAT TV, minibár, valamint kávé-és teakészítési lehetőség található. Szobáiban ingyenes WIFI elérhetőség áll a vendégek rendelkezésére.

Ellátás: reggeli vagy felár ellenében félpanzió, teljes panzió is kérhető

Utazás: repülővel Budapestről, átszállással

KÉRJE AJÁNLATUNKAT a fakultatív programokról!

Az ár aktuális ár, mely a repülőgép telítettségétől függően emelkedhet, így kérje mielőbb ajánlatunkat! Foglalás után a név nem módosítható! Irodánk nem felel a repülőgép járatok azonos napon belüli esetleges időpont változásaiért, illetve az azok miatt esetlegesen fellépő károkért. A hotel bejelentkezés 14:00-tól lehetséges, a hotel kijelentkezés 10-12:00-ig lehetséges. A repülőjegy és szállás nem módosíthatóak, nem lemondhatóak, betegségről szóló igazolás esetében amennyiben Ön rendelkezik útlemondási biztosítással 80-100% térítés vehető igénybe.Részletekről érdeklődjön irodáinkban! 

Beutazási szabályok: 2014. március 22-től magyar állampolgárok a beutazás napjától legalább 6 hónapig érvényes magánútlevéllel előzetesen beszerzett vízum nélkül utazhatnak az Egyesült Arab Emírségekbe. A belépéskor díjmentesen kiállított vízum 30 napos tartózkodást tesz lehetővé, ami egy alkalommal további 30 nappal meghosszabbítható (a meghosszabbítást a lejárat előtt, személyesen lehet kérvényezni az idegenrendészeti hatóság (General Directorate of Residence and Foreigners' Affairs), dubai vagy abu dhabi ügyfélszolgálatán). A beutazás kizáró oka, ha az útlevelében izraeli pecsét van, így kérem ha ez fennáll, készíttessen új útlevelet mielőbb a problémák elkerülése érdekében.2014.03.31-től az Egyesült Arab Emirátusokban a szállodák idegenforgalmi adót vezetnek be, amelynek mértéke a szállodák kategóriája alapján kerül megállapításra. 4*-os szálloda esetében 15 AED (kb. 3 EUR)/ szoba / éj, helyben fizetendő. 



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzferek,
- 3 éj szállás Dubaiban,
- 7 éj szállás Balin,
- reggeli,
- magyar idegenvezető a helyszínen.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.

Helyben fizetendő:
- idegenforgalmi adó Dubaiban,
- deposit a szállodákban
- magyar nyelvű fakultatív programok

 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
További úti célok






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak