Vakáció a paradicsomban az Indiai-óceán álomszigete 10 éj 4* szállodában

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 195818
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:körutazás

Ország: Mauritius
Város: Port louis, Grand bay

Szállás / program részletes leírása



1. NAP | Repülés MauritiusraUtazás Mauritiusra, az Emirates légitársasággal, dubai átszállással.

2. NAP | Érkezés MauritusraIdegenvezetőnk a reptéren fogadja Önt, majd transzfer a hotelbe. Élvezze ki a gondtalan pihenést a földi paradicsomban! Az Afrika partjaitól 1800, Madagaszkártól pedig 900 km-re található szigetállam az Indiai-óceán egyik ékköve, ahol a látogatók szeme belekáprázik a csillámló, türkizkék víztükör, és a több száz kilométer hosszú, hófehér homokos part látványába. A WHO besorolása alapján Mauritius a világon a második legjobb levegőminőséggel büszkélkedhet, de óceánpartját is beválasztották már a Föld leggyönyörűbbjei közé. A trópusi éghajlat, a különleges növény és állatvilág, a simogatóan meleg víz, a sokszínű kultúra (brit, francia, kreol hatások) teszi a szigetet páratlanná. Szállás: The Ravenala Attitude****

3. NAP | Port LouisA mai napon Mauritius fővárosát, a 150.000 főnyi lakossággal rendelkező Port Louis-t fedezzük fel félnapos kirándulás keretében. A 73 méter magasságból a tájat vigyázó Adelaide erődből figyelték régen, hogy közelít-e ellenség, illetve innen tudták gyorsan észlelni azt is, ha tűz ütött ki a környéken. Innen a kikötőre és a városra is festői kilátás nyílik. Sétát teszünk a nyüzsgő városközpontban, melynek során a Központi Piacra érünk. Itt a fűszerek, gyümölcsök, zöldségek, kínai gyógynövények, kézműves termékek elképesztő szín kavalkádja fogad minket. Alkudni mindenképpen ajánlott! Érdemes megkóstolni a helyi fogásokat az itteni utcai árusoknál, kifőzdékben. A kirándulás a Caudan Waterfront-nál zárul, a nívós, elegáns bevásárlóközpontnál. Visszatérés a hotelbe.

4-6. NAP | Szabadidő vagy fakultatív programTöltse kedvére az időt, pihenjen, strandoljon a valószínűtlenül szép óceánparton, adja át magát egy más világ csábításának, a nyugodt, igazi felüdülést garantáló napoknak! Színesebbé teheti nyaralását, amennyiben választ fakultatív programjainkból!

7. NAP | Grand BayA félnapos kirándulásunk célpontja Grand Bay, `Mauritius St. Tropez-a”, a part menti városka, mely egy öböl ölelésében fekszik. Éttermeinek, hoteljeinek, bárjainak, neves divatmárkákat kínáló üzleteinek köszönhetően éjjel-nappal élénk forgatag jellemzi. Bóklásszon a kis utcácskákban, melyek a piacra vezetnek, a nagy bevásárlóközpontokban, ahol mindenki talál majd ízlésének megfelelő ajándéktárgyakat, ruhaféléket, és mindenféle egyéb árucikket. Következő megállónk Cap Malheureux-ban a híres, bájos katolikus templom, mely 276 méter magasból tekint le a végtelen óceánra. A piros tetős épületet egy hajótörés áldozatai előtti tisztelgésből építették. Visszatérés a hotelbe.

8-11. NAP | Szabadidő vagy fakultatív programTöltse kedvére az időt, pihenjen, strandoljon a valószínűtlenül szép óceánparton, adja át magát egy más világ csábításának, a nyugodt, igazi felüdülést garantáló napoknak! Színesebbé teheti nyaralását, amennyiben választ fakultatív programjainkból! Ezeket kedvező áron foglaláskor, csomagban is megvásárolhatja.

12. NAP | HazautazásA busz a repülő indulásának függvényében viszi ki Önöket a repülőtérre. Hazautazás Budapestre, Dubaiban történő átszállással.

13. NAP | HazaérkezésKipihenten, felejthetetlen élményekkel gazdagodva érkezünk meg a budapesti reptérre.

VÁSÁROLJA MEG FAKULTATÍV PROGRAMCSOMAGUNKAT, MELY 3 IZGALMAS KIRÁNDULÁST TARTALMAZ! 69.990 FORINT/FŐ

Kirándulás katamaránnal:Turquoise Cruise Az egész napos program során Mauritius keleti partvidékét ismerhetjük meg. Pointe Jeromeból indulva a sziget legnagyobb, és leghosszabb lagúnája mentén szeli majd hajónk a hullámokat, miközben belefeledkezhetünk a türkizkék víztükör csillogásába, és a keleti partvidék hegyvonulatainak látványába. Napunkat a kristálytiszta vízben történő sznorkelezés teszi felejthetetlenné. Ezt követően a Grand River vízesés bűvöl minket. A fenséges barbeque ebéd után újult energiával indulunk következő állomásunkra, az Ile aux Cerfs-szigetre (Szarvasok szigete), ahol a délutánt töltjük. A nap folyamán italok is biztosítottak.

Wild South West - Délnyugati-part: Az egész napos kirándulás során olyan szépségek várnak ránk, melyeket sosem felejtünk el. Álomszép tájakon haladunk át a sziget délnyugati részén. Tamarinban megpillanthatjuk a sófeldolgozással foglalkozó vidéket is, meglátogatjuk az itteni múzeumot is. Chamarel meseszép falujába a hegyeken át jutunk el. Itt tekinthető meg a különleges Hétszínű Föld, ahol a vulkáni tevékenységnek köszönhetően a homokdűnék különféle színekben pompáznak. A vízesés 90 méter magasból zúdul alá. A chamareli üzemben a világ legfinomabb rumjait kóstolhatjuk meg. Egy fennsíkról megcsodálhatjuk a Black River Gorges nyújtotta látványt. A nemzeti park a sziget legérdekesebb flórájával és faunájával büszkélkedhet. A Grand Bassin-tó az itteni hinduk fontos zarándokhelye. Utolsó megállónk a Trou aux Cerfs kráter, ahonnan a szigetre nyíló 360 fokos kilátástól a lélegzetünk is eláll majd.

La Vanille Nemzeti Park - Saint Aubin - Gris Gris: Egész napos kirándulásunk első állomása a buja, trópusi La Vanille Park, ahol csodálatos növények képesztik el a látogatókat, és ahol az óriásteknősök és nílusi krokodilok élnek. Megfigyelhetjük ezen rendkívül érdekes hüllők etetését is. Saint Aubin-ban egy hagyományos cukorgyár, vanília- és flamingóvirág ültetvények, egy óriási trópusi kert, egy gyarmati stílusú villa, és egy régi rumfőzde vár ránk, ahol kóstolásra is nyílik lehetőség. Gris Gris fenséges panorámával ajándékoz meg minket: a déli partnál, a fekete szikláknak csapódó Indiai-óceán hullámainak látképe napunk méltó zárását jelentik.

FONTOS INFORMÁCIÓK:
A magyar állampolgárok meghatározott feltételek teljesítése esetén vízummentesen utazhatnak be az országba (az utazás időpontját 6 hónappal meghaladó érvényességű és két üres oldallal rendelkező útlevél; visszautazásra szóló, érvényes repülőjegy; visszaigazolt szállásfoglalás; jogosultság a származási/tartózkodási hely szerinti országba történő belépésre; a tartózkodáshoz szükséges anyagi feltételek igazolása (100 USD/nap). Az utazáshoz ajánlott mindenre kiterjedő utas- és baleset biztosítás megkötése. A programok a részvételi díjban benne foglaltatnak, ezen kívül fakultatív programok vásárlására a helyszínen nyílik lehetőség a helyi szolgáltatók szervezésében. Bővebb tájékoztatást ezekről a helyszínen kaphatnak. Igyekszünk a fent említett hotelekben elszállásolni Önöket. Amennyiben külső körülményekből fakadóan változtatás válik szükségessé, hasonló vagy magasabb komfortfokozatú hotelekben biztosítunk elhelyezést.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- félpanzió,
- angol idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.

 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 884 utazás 351 335 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
További úti célok






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak