Kambodzsa és Thaiföld,városnézés és pihenés Phuketen, hotel 4*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 209235
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:körutazás és üdülés

Ország: Kambodzsa, Thaiföld
Város: Angkor, Bangkok, Phuket, Siem Reap

Szállás / program részletes leírása



Thaiföldi nyaralás kambodzsai kirándulással fűszerezve: előfoglalási akciós árak, visszavonásig, a szabad helyek függvényében!

A programot elsősorban azon kedves Utasainknak ajánljuk, akik már jártak Thaiföldön, szívesen térnek vissza, de Bangkok után valami újat szeretnének felfedezni.

Amennyiben más időpontban szeretne  utazni, kérje ajánlatunkat!

Tervezett program:

1. nap, 
Utazás Budapest -  Bangkok útvonalon, menetrendszerinti járattal, egy átszállással. 

2. nap, Bangkok
Érkezés Bangkokba, transzfer a hotelbe. Szabad program, városnézés, magyar nyelvű idegenvezetőnk a helyszínen várja az Utasokat!

3. nap, Kambodzsa
Repülővel utazás Siem Reap-be érkezés az esti órákban, transzfer a hotelbe. 

4. nap, Kambodzsa
Reggeli a szállodában, majd egész napos kirándulás az Archaelogical Parkban. 400 hektáros területen helyezkednek el a legfontosabb templomok, látnivalók.
A programban 15 látnivalót tekintünk meg (Angkor Wat, Angkor Thom, Ta Prohm, Elefánt terasz, Bayon stb.)

5. nap, Kambodzsa
Reggeli a hotelben, majd egész napos kirándulás dzsungeles körülmények között. Először a Kulen Nemzeti Parkot tekintjük meg (16.századi sziklatemplom, faragott patakmeder, kettős vízesés). Délután a Beng Mealea Templomot látogatjuk meg (ez a templom eredti feltárt állapotban maardt meg)

6.nap,Kambodzsa
Reggeli a hotelben, majd  transzfer a repülőtérre a reggeli órákban. Eutazás Phuketre (közvetlen) járattal (nincs minden nap közvetlen járat)

6-12 nap, Phuket
 Pihenés a hotelben illetve fakultatív lehetőségek magyarul!

12. nap.

Transzfer a phuketi reptérre

13. nap
Hazaérkezés Budapestre.

 

Szállások:

Phuket: Graceland Resort and Spa 4*

Patong Beach hosszú homokos partjánál fekszik, csak a parti úton kell átkelni, kilátással az Andamán-tengerre. Phuket nemzetközi repülőterétől kb 40 perces autóútra található. A szálláshely 2 kültéri medencével és 4 étkezési lehetőséggel, egy fürdőrészleggel és egy tekepályával is büszkélkedhet.
Elhelyezés: A Phuket Graceland szobái fából készült padlóval és modern thai dekorációval rendelkeznek. Minden szobában van széf, televízió, légkondicionáló, minibár, ingyenes Wifi, hajszárító, valamint tea- és kávéfőző. A saját fürdőszoba káddal és zuhanyzóval felszerelt.
Többféle szobatípus közül választhatnak: medencére, tengerre néző, közvetlen kijárattal a medencékhez, tágasabb suite.
Szolgáltatás: A vendégek térítés ellenében igénybevehetik a wellness részleg szolgáltatásait, a bilárdot és bowlingot. Edzhetnek az edzőteremben.
Egész napos étkezést kínál a Parakang kávézó és a Bua Luang étterem, ahol thai és nemzetközi ételeket kínálnak. Különféle italokat szolgálnak fel a medencebárban és a társalgóban. 
Családoknak: a szálloda számos family suite-tal rendelkezik, jó választás gyermekekkel utazóknak is! (Családi szoba felárakról érdeklődjön munkatársainknál!) illetve külön gyermekmedence és mini-klub a gyermekeknek.
Ellátás: reggeli, felár ellenében félpanzió büférendszerben

 
Bangkok: A-One Hotel 4*
Bangkok központjában található szálloda, kb. 20 perces útra a Suvarnabhumi nemzetközi repülőtértől. Bevásárlóközpontok, üzletek találhatók a közelében.
A 4*os hotel modern szobákkal rendelkezik, közös helységeiben ingyenes Wifivel. Kikapcsolódhat a hotel wellnessrészlegében, edzőtermében és medencéjében.
Étkezés:  reggeli
Szobák: Modern berendezésú szobák, a hálószobát és a fürdőszobát egy üvegfal választja el.
A szálloda honlapja >>

A helyszínen magyar nyelvű asszisztenciát biztosítunk!
Fakultatív program lehetőségek szintén magyar nyelven Bangkokban és Phuketen is!

4nap /3  éjszakás Kambodzsa program tartalmazza: repülőjegy Bangkok- Siem Reap- Phuket útvonalon, (feladható poggyász 20 kg /fő + 7 kg /fő kézipoggyász), szállás 3 éjszakára 3*-os hotelben reggelivel, medencével a belvárosban, transzferek, programok, magyar idegenvezetés!

 

Az útlevélnek a visszaérkezéstől számított 6 hónapig érvényesnek kell lennie! 

Vízum a helyszínen 30 USD/fő (+2 db igazolványkép szükséges)

Az árak a szabad helyek függvényében változhatnak.  Az utazás kérhető rövidebb/hosszabb időszakra is, kérje ajánlatunkat!

Előfordulhat, hogy a thaiföldi szállodákban bejelentkezéskor kaucióként hitelkártyát vagy bizonyos pénzösszeget kérnek.

Az utazásra indulás előtt 15 nappal lehet jelentkezni!

 

Vízum: 2011. augusztus 11-től a 30 napot nem meghaladó turista célú beutazások esetében a magyar állampolgárok mentesülnek a vízumkötelezettség alól. Amennyiben az utazó nem légi határátkelőhelyen lép be Thaiföldre, csak 15 napot tartózkodhat vízummentesen az országban. A vízummentes tartózkodás megfelelő indoklással egy alkalommal maximum 7 nappal meghosszabbítható a thaiföldi Bevándorlási Hivatal bangkoki központjában. Thaiföldre történő belépéskor mindenki győződjön meg arról, hogy az útlevélkezelő elhelyezte-e a beléptető pecsétet az útlevelében, ezt ugyanis az országból való távozáskor az illetékes hatóság ellenőrzi, és beléptető pecsét hiányában az utast - annak ellenére, hogy a mulasztást a thai hatóságok követték el - idegenrendészeti őrizetbe vehetik, és bírósági eljárást követően kitoloncolhatják az országból.

 

Bangkok:  (thai nyelven Krung Thep, magyarul: az angyalok városa) Thaiföld fővárosa, s egyben legnagyobb városa is. A város központja a Chao Phraya folyó jobb partján fekszik, a Thai-öböl (Sziámi-öböl) mellett. Ezt a nyüzsgő várost Kelet Velencéjeként is emlegetik.Bangkok kezdetben Ayutthaya, az ország akkori fővárosának kikötőjeként és kereskedelmi központjaként szolgált. Mikor a XVIII. században a burmaiak elfoglalták Ayutthayát, az új thai főváros Thonburi lett, mely ma Bangkok része.Jelenleg Délkelet-Ázsia legnagyobb népsűrűségű városa.

 



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegyek
- transzferek
- szállás:  Bangkok 1 éjszaka, Phuket 6 éjszaka, Kambodzsa 3 éjszaka
- reggeli,
- programok, belépőjegyek Kambodzsában
- magyar asszisztencia.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- fakultatív betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás 980Ft/fő/nap
- fakultatív útlemondási biztosítás 1,5 millió forintos szerződés összegig 1,3%, 1,5-3 millió forintos szerződés összegig 2%, 3-6 millió forintos szerződés összegig 3%

Az útlemondási biztosítás önrésze alapesetben a szerződés összegének 20%-a. Ha foglaláskor megköti hozzá a fenti betegség biztosítást is, és a biztosítási összeg nem haladja meg a 2 millió forintot, akkor az önrész nulla lesz, azaz lemondás esetén a keletkezett kár 100%-át térít a biztosító. Csak foglaláskor köthető, utólag nem.

Helyben fizetendő:

- vízum: 30 USD
- igény esetén fakultatív programok magyar idegenvezetéssel

Előfordulhat, hogy a  szállodákban bejelentkezéskor kaucióként hitelkártyát vagy bizonyos pénzösszeget kérnek.

 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 884 utazás 351 411 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
További úti célok






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak