Egyesült Arab Emírségek, Dubai: Dubai - Atlantis, The Palm 5*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 234988
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Egyesült Arab Emírségek
Város: Dubai

Szállás / program részletes leírása



Az ismert építészeti csoda, a mesterségesen kialakított Pálma-szigeten épült luxusszálloda, melyből hihetetlen panoráma nyílik az Arab-öbölre. Fantázianevét az elsüllyedt városról kapta.



Az ismert építészeti csoda, a mesterségesen kialakított Pálma-szigeten épült luxusszálloda, melyből hihetetlen panoráma nyílik az Arab-öbölre. Fantázianevét az elsüllyedt városról kapta. 2008. végén nyitotta meg kapuit, 1539 szobával rendelkezik. A sziget hosszában 1,4 km-es homokos part húzódik. A szállodakomplexum kialakításában egyedülálló a világon. A nemzetközi repülőtértől kb. 35 km-re található.

Szoba(ocean king): 47 m2 alapterületű, elegánsan berendezett, erkélye/kilépője az Arab-öbölre vagy a Pálma-szigetre néz. Felszereltségéhez tartozik légkondicionáló, minibár (térítés ell.), TV, telefon, internetcsatlakozó, fürdőszoba káddal, zuhannyal, hajszárítóval, tea/kávéfőző, széf, vasalódeszka

Ellátás: Félpanziós

Szolgáltatások, sport: 16 étterem (köztük több díjnyertes pl. a japán Nobu étterem), bárok, kávézó, night club, elegáns üzletek, SPA részleg, masszázsszalon, napozóterasz, gyermek/tiniklub, Aquaventure Vízipark (a hotel vendégeinek ingyenes a belépés) különféle látványossággal, 65000 tengeri állattal, Delfin-öböl show-műsorral, medence-komplexumok, fitneszközpont, mászófal, teniszpálya, vízisportcentrum (motoros járművek nélkül).

Helyszínen fizetendő: idegenforgalmi adó 5-6 USD/szoba/éj

[VIDEO]

Az utazás más időpontban is lehetséges, kérje ajánlatunkat!



Az utazás menetrendszerinti repülőjáratokkal történik, a repülőjegy árának változása befolyásolhatja a részvételi díjat!


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- félpanzió,
- angol idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- vízumdíj,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 601 utazás 347 630 indulási időpontja között.






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak