Egyesült Arab Emírségek, Dubai: Rixos The Palm Hotel 5*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 259900
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Egyesült Arab Emírségek
Város: Dubai

Szállás / program részletes leírása



A modern szállodakomplexum közvetlenül egy 870 m hosszú, homokos partszakaszon fekszik. A két épületet egy nagy lobby köti össze egymással. A szállodából Dubai és a Pálma-sziget végtelen panorámája tárul elénk.



A modern, két épületből álló szállodakomplexum közvetlenül egy 870 m hosszú, finom homokos partszakaszon fekszik. A két épületet egy nagy lobby köti össze egymással. A szállodából Dubai és a Pálma-sziget végtelen panorámája tárul elénk. A városközponttól kb. 30 km-re, a nemzetközi repülőtértől kb. 35 km-re található. Naponta többször busz közlekedik az ismert bevásárlóközpontokba.

Szoba felszereltsége (deluxe): Alapterülete kb. 53 m2, modern, ízléses berendezéssel, padlója parkettás, tusoló/WC, hajszárító, fürdőköpeny, házi papucs, síkképernyős TV, telefon, internetcsatlakozó (ingyenes), légkondicionáló, kávé/teafőző, minibár, széf, többségük erkélyes, napozóággyal, a Pálma-szigetre vagy a tengerre néz.

Ellátás: ultra All Inclusive

Szolgáltatás, sport:Éttermek (nemzetközi, olasz, tenger gyümölcsei...), 2 medence, az egyiknél bár, gyermekmedence, a strandon napozóágyak, napernyők, SPA részleg, szauna, jacuzzi, gőzfürdő, török fürdő, fodrász, fitnesz központ, aerobic, tenisz, strandröplabda, futball, vízi gimnasztika, tollaslabda, tenisz, darts, asztalitenisz, kölyök klub, élményjátszótér, animációs programok, bébiszitter (térítés ellenében)

Helyszínen fizetendő: idegenforgalmi adó: 5-6 USD/szoba/éj.

[VIDEO]

Az utazás más időpontban is lehetséges, kérje ajánlatunkat!



Az utazás menetrendszerinti repülőjáratokkal történik, a repülőjegy árának változása befolyásolhatja a részvételi díjat!


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive,
- angol idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- vízumdíj,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak