Antigua és Barbuda, Costa Antigua: Elba Lucia Sport And Suite Hotel 3*, bécsi indulással

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 261782
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:3*
Indulás:Bécs
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Antigua és Barbuda
Város: Costa Antigua

Szállás / program részletes leírása



Leírás
Az Elba Lucia Sport and Suite Hotel remek elhelyezkedésének köszönhetően tökéletes lehetőséget kínál azoknak, akik valójában meg akarják ismerni a szigetet. Gyönyörű partjait, parkjait vagy múzeumait. Ideális nyaralási helyszín családosoknak és pároknak egyaránt.

Fekvés
A tengerparttól mindössze 800m-re található, busz és taxi megálló közvetlen a hotel mellett.

Szállás
Gyönyörűen berendezett és remekül felszerelt stúdiók és 1 hálószobás apartmanok várják Önöket, hogy a lehető legkellemesebben teljen az itt eltöltött idejük.

Elhelyezés
Lehetséges a medencéhez közeli apartmant foglalni, óceánra vagy az üdülőhelynek a medencéjére nyíló kilátással. A szobák szatellites Tv-vel, fürdőszobával, hajszáritóval, mikrohullámú sütővel, víz forralóval és egy kis hűtővel felszereltek. Igénytől függően a szobákat lehetséges erkéllyel illetve terasszal foglalni.

Étkezés
Egy büfé/étterem áll rendelkezésükre mely 08:00 - 10:00 között szolgálja fel a reggelit, és 18:30 - 21:30 között a vacsorát, ahol élvezhetik a nemzetközi és helyi ételek varázsát. A medence melletti bár biztosítja Önöket, hogy napozás és úszás közben se legyen hiányuk egy felfrisítő italból, vagy egy kis csemegézésből.

Szolgáltatások
Külön medencék felnőtteknek és gyerekeknek, szauna, jakuzzi, szolárium, pénzváltási, széfbérlési lehetőség a recepción. Minden nap ingyenes transzfer az El Castillo-i strandra és nem utolsó sorban a hotel kínál autóbérlési lehetőségeket is.

Sport és szórakozás
Formában tarthatja vagy formába hozhatja magát az üdülőhelyen belüli tenisz, squash, paddle, kosárladba és tollas pályán. És egy kellemesen fárasztó nap után kényelmesen és nyugodtan élvezheti digitális könyvkínálatunkat is, melyet a szalonban található számitógépeken bármikor igénybe vehet.

Távolságok
Óceán: 830 m Strand: 2 200 m

Egészségügyi biztonság
Személyzet: - A szálloda minden alkalmazottjának kötelező képzés a szükséges egészségügyi előírásokról és intézkedésekről. - Védőeszközök kötelező viselete a munkavégzés során. - Intézkedések az előírt szociális távolság betartására.Recepció: - Intézkedések az előírt szociális távolság betartására. - A kucsok, mágneskártyák fertőtlenítése minden használat után.Szobák: - A helyiségek és a leggyakrabban használt felületek, például kapcsolók, ajtófogantyúk, ajtók, csapok rendszeres fertőtlenítése. - A szobákat a vendégek távozása után minimum 24 órán át üresen kell tartani a teljes fertőtlenítés érdekében. - A maximális higiénia garantálása érdekében a textíliák, törölközők speciális mosása. - Fertőtlenítő szer és arcmaszk elérhetővé tétele vendégeink számára.Közösségi terek: - A közösségi terek alapos és gyakori tisztítása, különös figyelmet fordítva a nyilvános toalettekre. - Napi szellőztetés minden helyiségben. - Közös helyiségek felszerelése kézfertőtlenítővel. - Az emberek közötti minimális szociális távolság érdekében az egyes helyiségek kapacitásának megjelenítése és a kapacitás figyelése.Éttermek és bárok: - Éttermek, bárok felszerelése kézfertőtlenítővel. - Korlátozott kapacitás az éttermekben és a bárokban. - Az asztalok közötti minimum 2 méter távolság betartása. - Asztalok és székek fertőtlenítése minden használat után. - A konyhai eszközök és berendezések tisztítása fertőtlenítőszerekkel. - A személyes kiszolgálás előtérbe helyezése az önkiszolgálással szemben. - PPE védőfelszerelés a személyzet részére.Medencék: - A pihenőbútorok közötti legalább 2 méter távolság megtartása. - Korlátozott kapacitás a medenceterületeken. - A medencevíz napi karbantartása és tisztítása. - A medenceterület és a bútorok napi fertőtlenítése.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- magyar nyelvű telepített képviseletet
- repülőtér-szálloda-repülőtér transzfert
- repülőjegyet direkt járatra
- szállást a megadott ellátással
- fejenként egy 40 x 20 x 25 cm-es kézipoggyász szállításának díját
- az ajánlat utazási csomag
- Quickreserve ajánlat! Az ajánlat a jelenleg érvényes repülőjegy árat tartalmazza, ami a repülőgépek telítettségének függvényében változhat, emiatt érdemes minél gyorsabban lefoglalni az utazást!
- A foglalás után a repülőjegy nem mondható le és nem visszatéríthető!


Külön fizetendő:
- Foglalási díj,
- Baleset-, Betegség- és Poggyászbiztosítás,
- Útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak