Hotel Panoráma Balatongyörök - Ősz köszöntő 2018. szeptember 02 – 15.

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 204347
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:3*
Indulás:
Utazás:egyénileg
Típus:nyaralás

Ország: Magyarország
Város: Balatongyörök

Szállás / program részletes leírása



Ősz köszöntő Balatongyörökön

2018. szeptember 02 – 15. (min. 2 éjszakától foglalható)

A csomag tartalma:
 szállás két vagy többágyas, légkondicionált szobában
 félpanziós ellátás, mely a bőséges svédasztalos reggelit és széles választékú svédasztalos vacsorát foglal magában. (Ételallergiával vagy érzékenységgel kapcsolatos igényeiket előzetes egyezetés alapján biztosítani tudjuk.)
 Wellness részlegünk a hét minden napján 7-21 óra között áll az Önök rendelkezésére. Élménymedence (kb 33 °C) váltakozó élményelemekkel. Úszómedence (kb 26 °C) 20,5x 2 m-es 26 °C. Szaunavilág: finn szauna, infra szauna, gőzkabin, pihenő szoba. Nyári időszakban napozóterasz. Kardiógépekkel felszerelt fitneszterem várja a sportolni vágyókat.
 fürdőköpeny bekészítés a felnőttek részére
 strandbelépő az elutazás napján 10 óráig
 széf használata a recepción 

Csomag ára: 10 900 Ft/fő/éj
Egyágyas felár: 5.000 Ft/fő/éj
+Idegenforgalmi adó 400 Ft/fő/éj 18 év felett
Gyermekkedvezmény: 0-3,99 éves korig 100%, 4-11,99 éves korig 50%, 12 – 17,99 éves korig 20% A kedvezményes ár a szülőkkel közös szobában való elhelyezés esetén, legfeljebb 2 gyermekre érvényes. További gyermekek vagy 1 felnőtt esetén a kedvezmény 12 éves korig 50%. Családi szobában min. 3 fő fizetendő. Az árak tartalmazzák az Áfá-t.

 



Hotel***+ Panoráma  a Balaton északi partján 70 szállodai szobával, uszodával-élményfürdővel, wellness és fitness részleggel valamint mesterszakács által irányított étteremmel várja Önt és családját Balatongyörökre!

Szobáink erkélyesek vagy  francia balkonosak, zuhanyzós fürdőszobával, hajszárítóval,  egyedileg szabályozható légkondicionálóval,  televízióval, hűtővel, telefonnal felszereltek. Családi szobáink kettő helyiségből állnak, melyekben egy egész család kényelmes elhelyezése lehetséges.

A balatoni családi hotel parkkal, belső zárt gépkocsi parkolóval, a gyermekek részére játszótérrel, játszószobával biztosít kellemes nyugodt pihenést vendégeinek. Igény esetén a szobába tudunk bekészíteni rácsos- vagy utazóágyat matraccal és gyermekágyneművel, fürdetőkádat, WC-szűkítőt és fellépőt.

Rendezvénytermeink tréningek, konferenciák, továbbképzések, de akár esküvők lebonyolítását is lehetővé teszik. A színvonalas ellátást biztosítja a gazdag büféasztalos reggeli, ebédnél menü és á la carte étkezés. Este bőséges választékú büfévacsorát kínálunk salátabárral, desszertbüfével.

 

A hotel wellness részében uszoda–élményfürdő, finn- és infraszauna, gőzkabin, napozóterasz (máj-okt.) várja vendégeinket. A szálloda fitness terme modern kardiofitness gépekkel felszerelt. Többféle masszázst is igénybe vehetnek a nálunk megszálló vendégeink, Biogreen álló szolárium is biztosított, valamint csütörtök és vasárnap között pedikűrre és manikűrre is van lehetőség.

Szállodánk gyógyászati részleggel bővült, ahol szakorvosi vizsgálat után sokféle terápiás kezelés: fizikóterápia, elektroterápia, iontoforésis, ultrahang, magnetoterápia, egyéni gyógytorna, balneoterápia, vízi torna, mauálterápia, gyógymasszázs vehető igénybe.

A hotel tágas, légkondicionált éttermében vehetők igénybe félpanziós szolgáltatásaink, melynek részét képezi a büféasztalos reggeli és vacsora. (Ételallergiával és érzékenységgel kapcsolatos igényeiket előzetes egyeztetés alapján biztosítani tudjuk). Minden délben egy háromfogásos menü ebédre van lehetőség, de a la cart étlapról is lehet választani.  Délután snack bárunkba van lehetőség egy könnyed uzsonnára elfogyasztására. Vacsoránál változatos menüsorról mesterszakácsunk gondoskodik. Éttermünk is bababarát, így etetetőszék, bébi ét- és evőeszközkészlet kérhető.  A szálloda drink bárja 0-24 óráig áll vendégeink rendelkezésére, ahol számos balatoni borkülönlegességet is megismerhetnek.

Játéklehetőséget biztosítanak a ping-pong asztal, biliárd, csocsó, petanque pálya. A szálloda egész területén a WiFi díjmentesen használható. A szálloda melletti „Kék hullám zászló” minősítésű, részben lidós, baba- és gyermekbarát strandon tenisz és a vízi sportok teljes skálája, gyermekmedence, óriáscsúszda, játszótér áll vendégeink rendelkezésére. Strandra a belépőt minden esetben biztosítjuk!

A környék felfedezésében, mint aktív kikapcsolódásban kerékpárkölcsönzéssel, kirándulások, változatos programok szervezésével segítünk vendégeinknek. A közeli települések: Keszthely, Hévíz, Badacsony, Tapolca, Sümeg, Zalakaros, a Kis-Balaton közkedvelt kirándulási célpontok.

Áraink tartalmazzák vendégeink részére az ingyenes parkolást, a wellness-fitness részleg használatát és a balatoni strandbelépőt is!



Tudnivalók az árról

 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 856 utazás 340 455 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak