Egyesült Arab Emírségek, Rász-El-Haima: Waldorf Astoria - Ras Al Khaimah 3*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 208040
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Egyesült Arab Emírségek
Város: Rász-El-Haima

Szállás / program részletes leírása





Kinek ajánljuk?
Mindenkinek, aki ötcsillagos kényeztetésre vágyik! Családoknak azért, mert a szálloda gyerekes szolgáltatásai fantasztikusak, kiemelkedőek a foglalkozások a gyerekklubban, az Ice Land Water Park a pedig csupán 8 percre van autóval. Pároknak, baráti társaságoknak és egyedül utazóknak is kitűnő választás, hiszen a kényeztető szolgáltatások (wellness, spa) és sportok tárháza széles körű. A kalandokat, sportokat kedvelő vendégekre vízi sportok, búvárkodás, tenisz vagy a közeli Al Hamra Golf Club vár. Aki pedig vásárlással színesítené tovább az egyhangúnak semmiképp sem nevezhető itt tartózkodást, a közeli Al Hamra Mall-ban hódolhat szenvedélyének. A Waldorf Astoria az egyik kedvencünk: luxus és ötcsillagos élmény minden szinten!Ras Al Khaimah (RAK) emírségében, csupán kb. 1-1,5 órás busz útra Dubai csillogó metropoliszától az igazi arab világ tárja fel titkait. Az egzotikus hangulat mellett 64 km-nyi gyönyörű tengerpart, az Emirátusok egyik legváltozatosabb, vöröslő sivatagokkal, oázisokkal, lagúnákkal szabdalt tájai és kitűnő szállodák garantálják a különleges nyaralást. A paradicsomi Marjan Islands ember alkotta, hófehér homokú korallt formázó szigetei a vízi sportok gazdag tárházát kínálják: kajak, flyboard, jetski, banán hajó, vízisí, wakeboard és megannyi más élmény mind megtalálható itt. Ras Al Khaimah ideális úti célja a gyerekes családoknak is: minden igényt kielégítő, all inclusive szállodáiban hűtött vizű szabadtéri medencék szolgálnak hűsítőül a meleg nyári napokon, az Ice Land Water Park pedig kicsiket és nagyokat egyaránt izgalmakkal vár.

Elhelyezkedés, jellemzők:
a sejk palotájának épült ötcsillagos szálloda közvetlenül a homokos tengerparton található. A Waldorf Astoria szállodalánc híres arról, hogy minden országban egyedi és különleges légkört teremt, és ahol a vendéget uralkodókat megillető elegancia fogadja a megszokott magas színvonalon.

Fekvése
: Dubai Nemzetközi Repülőtér: 87 km (kb.50 perc autóval). Ice Land Water Park: 13 km (kb. 8 perc autóval), Burj Khalifa: kb.95 km (kb.1 óra autóval).

Leírás, felszereltség
: a Waldorf Astoria Ras al Khaimah 2013 augusztusában nyitotta meg kapuit, s nevéhez hűen rövid időn belül az Egyesült Arab Emírségek egyik legnevesebb szállodájává vált. Hamisítatlan Waldorf szolgáltatások, időtlen stílus és elegancia, inspiráló környezet és felejthetetlen élmények várnak itt az utazókra.

Gasztronómia, éttermek
: a szállodában öszesen kilenc étterem és bár található: főétterem a földszinten, amerikai steak house és tengeri étterem, közel-keleti fúziós étterem, japánkerttel körülvett ázsiai és japán étterem bárral és lounge-dzsal, `al fresco” mediterrán étterem, medencére néző tengerparti étterem a könnyebb napközbeni étkezésekre, a Waldorf Astoria hagyományait követve a Peacock Alley - vagyis a `Páva” elegáns lobby-ja és kávézója, teázó 150 féle teával, szivarbár, valamint lounge és bár tánctérrel az esti kikapcsolódásra.

Spa, wellness és fitness
: az exkluzív Spa részleg kezelései és szolgáltatásai teljes körű kikapcsolódást nyújtanak, prémium kozmetikumok felhasználásával. A termál részlegben aroma gőzkabin, szauna, gyógynövényes fürdő, jégzuhatag valamint, friss és trópusi zuhanyok frissítik fel a vendégeket. (A kezelések térítés ellenében vehetők igénybe.) Az edzőterem Technogym berendezések széles választékával felszerelve, valamint kivilágítható teniszpályák is várják a sportok kedvelőit. A csoportos jóga és pilates órákon kívül személyi edző is a vendégek segítségére van.

Strand, medencék, sportok
: a 350 méter hosszú homokos strand mellett két kültéri medence, a golf szerelmeseinek a szomszédos Al Hamra Golf Club 18 lyukú pályája kínál színvonalas kikapcsolódási lehetőséget.

Gyerekbarát szolgáltatások
: három éves kor felett a gyerekeket felszerelt gyerekklub várja fedett játszótérrel, mászó kerettel és medencével. Nyitva naponta 10.00 és 19.00 között. Igény esetén gyermekfelügyelet is igénybe vehető térítés ellenében. A Waldorf Astoria Ras Al Khaimah szállodában ezen felül több felszerelt konferenciaterem, rendezvényszervezés, business center, könyvtár is van.Ras al KhaimahIce Land Water Park Egy fantasztikus vízi vidámpark az egész családnak.Nemzeti Múzeum Régészeti és néprajzi tárgyak pompás gyűjteményeMesés tengerpartok 64 km hosszú érintetlen, aranyló tengerpart.Dubai Marina A világ legnagyobb ember alkotta kikötője és igazi ékköve Dubainak.Palm Jumeirah Az ember alkotta pálmafa alakú sziget Dubai egyik legelképesztőbb látnivalójaExtrém élmények Teveburger kóstolás és cápákkal merülés: meghökkentő élmények Dubaiban.


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
  • utazás Emirates menetrend szerinti repülőjáratával Budapest - Dubai - Budapest útvonalon, turista osztályon (feladható poggyász 30 kg)
  • 7 éjszakai szállás
  • reggelis ellátás
  • repülőtéri transzferek
  • 0-24 órás magyar asszisztencia
Külön fizetendő:
  • illetékek
  • betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás: 7200 Ft/fő/8 nap
  • útlemondási biztosítás: 2%
  • idegenforgalmi adó, mely szálloda kategóriától függően kb. 20 AED / fő / éjszaka (kb. 5 USD / fő / éjszaka) és a helyszínen fizetendő
  • szállodában fizetendő kaució, amely 500 dirhamtól 3000 dirhamig terjedhet
  • fakultatív programok

Fakultatív programok

Egyéni fakultatív programok - magyar idegenvezetővel - irodánkban és a helyszínen is foglalhatók.

Dubai - Sivatagi dzsip szafari grill vacsorával

Vöröslő homokdűnék, lenyűgöző sivatagi naplemente

Dubai Parks and Resorts élménypark

Vadonatúj, hatalmas vidámpark-labirintus
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 852 utazás 340 705 indulási időpontja között.






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak