Egyesült Arab Emírségek, Rász-El-Haima: Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa 5*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 210326
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Egyesült Arab Emírségek
Város: Rász-El-Haima

Szállás / program részletes leírása





Kinek ajánljuk?
Családoknak, mert az egyik legszebb strandú szálloda: 1,5 km hosszú fehér homokos part, pazar gyerekbarát szolgáltatások, hatalmas gyerekklub és medencék várják itt a legkisebbeket és szüleiket. A kaland és a sportok kedvelőinek is elképesztő élményekben lesz itt része a remek szárazföldi és vízi sportok és a 6 medence izgalmaival. A Hilton Ras Al Khaimah az egyik kedvencünk csodaszép strandja és fantasztikus gyerekbarát szolgáltatásai miatt!A kaland és pihenés tökéletes ötvözetét kínálja az Emírségek legészakabb fekvő gyöngyszeme, Ras Al Khaima (RAK) - vagyis a `sátor teteje” - ahogyan nevének beszédes jelentése szól. Luxus szállodái elérhető áron nyújtanak pazar üdülést, s a kitűnő all inclusive hotelek a gyerekes családoknak is ideális választást jelentenek. A paradicsomi, ember alkotta Marjan Islands 4 korallt formázó szigete a mesés szállodák mellett a vízi sportok igazi Kánaánja. Az Ice Land Water Park az Emirátusok legnagyobb vízi vidámparkja, hűsítő, adrenalin növelő izgalmai az egész család számára felejthetetlen élményeket nyújtanak.

Elhelyezkedés, jellemzők
: Az Arab-félsziget északi csücskén található ötcsillagos szálloda Ras al Khaimah központi részén fekszik, kb. 1 óra 20 perces autóútra Dubai nemzetközi repülőterétől. A családok számára is ideális szállodának egyedülálló módon 1,5 km hosszú fehérhomokos tengerpartja van. A szálloda környéke és Ras Al Khaimah számtalan kikapcsolódási lehetőséggel: golffal, lovaglással, quadozással, souk-okkal, vízi parkkal, sivatagi és hegyi szafarikkal, vitorlázással vár.

Fekvése
: Dubai Nemzetközi Repülőtér: 90 km (kb.75 perc autóval).Burj Khalifa, Dubai: kb.115 km (kb.1,5 óra autóval).

Leírás, felszereltség
: Az ötcsillagos szálloda egy privát öbölben helyezkedik el közvetlenül saját, 1,5 km hosszú tengerpartján. Színvonalas szolgáltatásai és fekvése miatt méltán az egyik legkedveltebb hotel Ras Al Khaimah-n.

Gasztronómia, éttermek
: tizenhárom étterem és bár gazdag kínálatából, az ázsiai, olasz, brazil currasco, tengerparti barbecue és a nemzetközi konyha ínyencségeiből választhatnak a vendégek, továbbá esténként változatos bárok és éjszakai szórakozási lehetőségek színesítik a napot.

Spa, wellness és fitness
: a színvonalas Spa kilenc kezelőszobával, két hammammal, jacuzzival, szaunával, gőzkamrákkal, pihenőszobákkal, szalonokkal és a tengerparton két kezelősátorral várja a lazító kényeztetésre vágyó vendégeket, a kezelések térítés ellenélben vehetők igénybe. A tágas, felszerelt Hilton Fitness by Precor egészségklub a nap 24 órájában nyitva tart.

Strand, medencék, sportok
: a szálloda 1,5 km hosszú, gyönyörű saját, fehér homokos partszakasszal rendelkezik. Négy medencéje ápolt, parkosított környezetben található, ezen felül két árnyékos gyerekmedence is van, melyekhez csúszda tartozik. A szálloda területén strandröplabda, foci, vízilabda, tollaslabda, asztalitenisz és darts áll a vendégek rendelkezésére. A vízi sport központban snorkeling, vízisí, szörfözés, búvárkodás és még számos más sport próbálható ki, térítés ellenében.

Gyerekbarát szolgáltatások
: a gyermekek számára kétszintes gyermekklub szolgálja a felhőtlen szórakozást, amely egy 250 m2 alapterületű kültéri és beltéri játszótérből és csúszdás gyermekmedencéből áll, korosztályok szerinti felügyelt játékokkal. A Hide tiniklub moziszobával, videójátékokkal, táncteremmel várja a nagyobb gyerekeket.A szállodában ezen kívül

konferenciatermek
, mosoda, autóbérlés, taxi foglalás, kirándulások, felszerelt business center is a vendégek kényelmét szolgálja.

Üzletek
(ajándékbolt, szőnyegbolt, duty free és sportbolt), fodrászat és gyógyszertár teszi még komfortosabbá az itt tartózkodást.Ras al KhaimahÉgbe törő hegyek Monumentális díszlet.Jazirat al-Hamra Az elhagyott város5 dubai étterem és bár fantasztikus kilátással Mennyei ízek + nem mindennapi látványBurj Al Arab A világ első hétcsillagos luxusszállójaDubai Mall A vásárlás szerelmesei egyenesen a mennyországba érkeznek.Mesés tengerpartok 64 km hosszú érintetlen, aranyló tengerpart


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
  • utazás Emirates menetrend szerinti repülőjáratával Budapest - Dubai - Budapest útvonalon, turista osztályon (feladható poggyász 30 kg)
  • 7 éjszakai szállás
  • félpanziós ellátás
  • repülőtéri transzferek
  • 0-24 órás magyar asszisztencia
Külön fizetendő:
  • illetékek
  • betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás: 7200 Ft/fő/8 nap
  • útlemondási biztosítás: 2%
  • idegenforgalmi adó, mely szálloda kategóriától függően kb. 20 AED / fő / éjszaka (kb. 5 USD / fő / éjszaka) és a helyszínen fizetendő
  • szállodában fizetendő kaució, amely 500 dirhamtól 3000 dirhamig terjedhet
  • fakultatív programok

Fakultatív programok

Egyéni fakultatív programok - magyar idegenvezetővel - irodánkban és a helyszínen is foglalhatók.

Dubai - Sivatagi dzsip szafari grill vacsorával

Vöröslő homokdűnék, lenyűgöző sivatagi naplemente

Dubai Parks and Resorts élménypark

Vadonatúj, hatalmas vidámpark-labirintus
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 473 utazás 340 427 indulási időpontja között.
További úti célok






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak