Egyesült Arab Emírségek, Rász-El-Haima: Hilton Al Hamra Beach & Golf Resort 5*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 211535
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Egyesült Arab Emírségek
Város: Rász-El-Haima

Szállás / program részletes leírása





Kinek ajánljuk?
Családoknak, mert a gyerekbarát szálloda gyönyörű környezetben, fantasztikus szolgáltatásokkal vár. Pároknak vagy egyedül utazóknak is jó választás: a nagy alapterületen lévő villák a nyugodtabb pihenést keresők számára is kikapcsolódást nyújtanak. A sportos utasok sem unatkoznak itt: a hotel területén rengeteg sportlehetőség, a közelben pedig 18 lyukú golfpálya is van. Azokat, akik pedig vásárolni és szórakozni szeretnének, a hotel népszerű éttermein és pubján kívül a közeli Al Hamra Mall is várja.A festői Hadzsar-hegység és 64 km-nyi gyönyörű tengerpart ölelésében a hét Emírség legészakabbra fekvő tagja, az egzotikus és gyönyörű Ras Al Khaimah (RAK) várja, hogy felfedezzék. Változatos tájait homokos strandok, burjánzó oázisok, meleg források, nap perzselte sivatag szabdalja, s színvonalas szállodái sejkhez illő kényeztetésben részesítik vendégeiket. Ras Al Khaima szállodái mindössze 1-1,5 órás autóbusz útra vannak Dubai Nemzetközi Repülőterétől. Itt egész évben napsütés vár, télen is 20 C körüli átlaghőmérséklettel.

Elhelyezkedés, jellemzők:
az arab stílusban épült villaépületekből álló Hilton Al Hamra Golf & Beach Resort a szórakozás, a bevásárlóközpontok, az éttermek és a sportklubok közelében, az Al Hamra üdülőhelyen található. Dubai ikonikus épületei és izgalmas látnivalói mindössze egy óra autóútra fekszenek innen.

Fekvése:
Dubai Nemzetközi Repülőtér: 78 km (kb.50 perc autóval)Al Hamra Golf - a szálloda mellett, Al Hamra Marina - 270 m, Al Hamra Mall - 1 km

Leírás, felszereltség:
puha, fehér homokos strand, izgalmas vízi sportok, világszínvonalú, 18 lyukú golfpályája és a Hadzsar-hegység és az Arab-öböl lenyűgöző háttere és az arab erőd benyomását keltő minden kényelemmel felszerelt, ötcsillagos Hilton Al Hamra Beach&Golf Resort szálloda széleskörű szolgáltatásai gondoskodnak a felhőtlen itt eltöltött napokról.

Gasztronómia, éttermek:
a szállodában öt étterem (libanoni, közel-keleti, polinéziai, tengerparti étterem könnyű ebédekre és angol pub), lounge bár és kávézó várja a vendégeket.

Sportok, wellness:
két úszómedence, szabadtéri jacuzzi, Spa-részleg (térítés ellenében kezelések, masszázsok, szauna), szépségszalon szolgálja a sportolni-szépülni vágyó vendégek kényelmét. A sportok szerelmesei számos lehetőség: 18 lyukú golfpálya (térítés ellenében), fitneszterem, két kivilágított teniszpálya, röplabda, futball, minigolf, jet ski, horgászat, snorkeling közül választhatnak (a szolgáltatások egy része térítése ellenében vehető igénybe).

Strand:
a 600 m hosszú privát, homokos tengerparton térítéses vízi sportok közül választhatnak az utazók.

Gyerekbarát szolgáltatások:
gyermekmedence, játszótér, gyermekklub.Továbbá ajándékbolt, céges rendezvények számára 6 konferenciaterem és 700 fős bálterem áll a vendégek rendelkezésére térítés ellenében.

Wi-Fi
a közösségi tereken ingyenes, a szobákban felár ellenében kérhető.Ras al KhaimahÉgbe törő hegyek Monumentális díszlet.Nemzeti Múzeum Régészeti és néprajzi tárgyak pompás gyűjteményeMesés tengerpartok 64 km hosszú érintetlen, aranyló tengerpart.Bur Dubai városrész Dubai óvárosaCity Walk A 13 000 négyzetméteren elterülő City Walk olyan, akár New Yorknak a Times SquareParks and Resorts Nem más, mint egy hatalmas, szállodával is rendelkező vidámpark-labirintusFejléckép forrás:http://blog.kudoybook.com


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
  • utazás Emirates menetrend szerinti repülőjáratával Budapest - Dubai - Budapest útvonalon, turista osztályon (feladható poggyász 30 kg)
  • 7 éjszakai szállás
  • félpanziós ellátással
  • repülőtéri transzferek
  • 0-24 órás magyar asszisztencia
Külön fizetendő:
  • illetékek
  • betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás: 7200 Ft/fő/8 nap
  • útlemondási biztosítás: 2%
  • idegenforgalmi adó, mely szálloda kategóriától függően kb. 20 AED / fő / éjszaka (kb. 5 USD / fő / éjszaka) és a helyszínen fizetendő
  • szállodában fizetendő kaució, amely 500 dirhamtól 3000 dirhamig terjedhet
  • fakultatív programok

Fakultatív programok

Egyéni fakultatív programok - magyar idegenvezetővel - irodánkban és a helyszínen is foglalhatók.

Dubai - Sivatagi dzsip szafari grill vacsorával

Vöröslő homokdűnék, lenyűgöző sivatagi naplemente

Dubai Parks and Resorts élménypark

Vadonatúj, hatalmas vidámpark-labirintus
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
További úti célok






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak