Egyesült Arab Emírségek, Dubai: Sheraton Jumeirah Beach - Dubai 4*+

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 211537
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Egyesült Arab Emírségek
Város: Dubai

Szállás / program részletes leírása





Kinek ajánljuk?
Azoknak, akik a várost és a látnivalókat szeretnék felfedezni, de eközben szívesen időznek a tengerparton, vagy a temperált kültéri medence mellett koktéllal a kezükben. Igazán kellemes élmény egy esemény dús nap után a Sheraton árnyas parkjának medencéjénél úszkálva figyelni, ahogy lebukik a nap a látóhatáron. Gyerekes családoknak is jó választás, mert a Sheraton Jumeirah Beach Dubai egyik legkedveltebb gyerekbarát szállodája.Dubai egy ragyogó sztár az úti célok között: elképesztő látnivalóival és a földből gombamód kibukkanó újabb és újabb attrakcióival, fantasztikus szállodáival és mesés strandjaival felejthetetlen élményekben részesíti vendégeit. Dubai mindig szolgál valami újdonsággal, itt soha nem lehet unatkozni. A világ egyik legjobb légitársaságának, az Emiratesnek kényelmes járatain, alig hatórás repülőúttal e különleges emírségben egy kivételes üdülés vár!

Elhelyezkedés, jellemzők:
a helyi osztályba sorolás szerint öt- irodánk besorolása szerint négycsillagos szálloda Jumeirah Beach tengerparti szakaszán közvetlenül a parton épült 10000 m2-es kerttel körülvéve. A szálloda közvetlen szomszédságában található a The Walk, Dubai sétáló utcája, amely a Marina tengerparti szakaszán számtalan üzlettel, bárral és étteremmel várja az érdeklődőket.

Fekvése:
Dubai Nemzetközi Repülőtér: 31 kmDubai Marina Yacht Club: 1 km, Palm Jumeirah: 13 km, Wild Wadi Waterpark: 15 kmSki Dubai: 16 km, Burj Khalifa: 25 km, Dubai Creek: 30 km

Leírás, felszereltség:
a Sheraton Jumeirah Beach széles körű szolgáltatásai az egész család számára tökéletes kikapcsolódást nyújtanak. A hotel egyike a 90-es években épült szállodáknak, minek köszönhetően megőrizte szép, ápolt kertjét és közvetlen tengerparti elhelyezkedését - ez ritkaság Dubaiban, ahol jellemzően csak a jóval magasabb árfekvésű szállodáknak van saját partjuk.

Éttermek:
a gasztronómiai élményekről hagyományos, kínai, libanoni grill és olasz étterem, kellemes kávézó, medence melletti bár és két stílusos lounge gondoskodik.A

test és lélek felfrissüléséről
az Armonia Spa változatos kezelései és masszázsai (térítés ellenében), külső szabadtéri úszómedence, két légkondicionált squash pálya, szauna, gőzszoba, asztalitenisz, fitneszterem gondoskodik.

Gyerekbarát szolgáltatások:
a Pirates Club gyerekklub beltéri és kültéri tevékenységekkel (kézművesség, kirakós játékok, úszás, Scrabble, arcfestés, Play Station 3, vízisportok, pingpong) várja a 4-12 éves kor közötti gyerekeket, valamint a hotelben mini labdarúgópálya, szabadtéri játszótér és gyermekmedence gondoskodik a kicsik felhőtlen vakációjáról.

Strand és vízisportok:
a Sheraton Jumeirah Beach saját homokos strandján térítéses vízi sport lehetőségek (kajak, vitorlázás, szörf, vízi-sí, banán, búvárkodás), strandröplabda várja a szállóvendégeket.Továbbá

konferenciatermek
és 24 órán át nyitva tartó business center is rendelkezésre áll.Dubai látnivalókA JBR sétánya és tengerpartja Ha a család egy fantasztikus, együtt töltött napra vágyik, irány a JBR!Madinat Jumeirah Hagyomány és luxus ötvöződik a 40 hektáron elterülő ötcsillagos üdülőközpontban.Burj Al Arab A világ első hétcsillagos luxusszállója.5 dubai étterem és bár fantasztikus kilátással Mennyei ízek + nem mindennapi látvány.Dubai Mall A vásárlás szerelmesei egyenesen a mennyországba érkeznek.Dubai Marina A világ legnagyobb ember alkotta kikötője és igazi ékköve Dubainak.


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
  • utazás Emirates menetrend szerinti repülőjáratával Budapest - Dubai - Budapest útvonalon, turista osztályon (feladható poggyász 30 kg)
  • 7 éjszakai szállás
  • a kiválasztott ellátás
  • repülőtéri transzferek
  • 0-24 órás magyar asszisztencia
Külön fizetendő:
  • illetékek
  • betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás: 7200 Ft/fő/8 nap
  • útlemondási biztosítás: 2%
  • idegenforgalmi adó, mely szálloda kategóriától függően kb. 20 AED / fő / éjszaka (kb. 5 USD / fő / éjszaka) és a helyszínen fizetendő
  • szállodában fizetendő kaució, amely 500 dirhamtól 3000 dirhamig terjedhet
  • fakultatív programok

Fakultatív programok

Egyéni fakultatív programok - magyar idegenvezetővel - irodánkban és a helyszínen is foglalhatók.

Dubai - Sivatagi dzsip szafari grill vacsorával

Vöröslő homokdűnék, lenyűgöző sivatagi naplemente

Dubai Parks and Resorts élménypark

Vadonatúj, hatalmas vidámpark-labirintus
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 499 utazás 332 610 indulási időpontja között.






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak