Egyesült Arab Emírségek, Rász-El-Haima: Doubletree By Hilton Resort & Spa Marjan Island - Ras Al Khaimah 4*+

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 211668
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Egyesült Arab Emírségek
Város: Rász-El-Haima

Szállás / program részletes leírása





Kinek ajánljuk?
családoknak a fantasztikus gyerekbarát szolgáltatások és a felújított gyerekklub miatt, a sportos és az aktív pihenést, szórakozást kedvelő utasoknak azért, mert rengeteg étterem, bár, kikapcsolódási és sportlehetőség van a szállodában. Sétatávolságra az Al Hamra Mall bevásárlóközpontja vár üzleteivel. Párok körében is népszerű a hotel, színvonalas és széles körű szolgáltatásai miatt kitűnő ár-érték arányt képvisel.Dubaitól mindössze egyórás autóútra Ras Al Khaimah (RAK) emírsége tökéletes menedék a hétköznapok forgatagából. Az arab világ autentikus hangulata, 7000 év lenyűgöző kultúrája, csodálatos tájak, lélegzetelállító tengerpartok és a terrakotta árnyalataiban pompázó sivatagok szabdalják tájait. Egész évben napsütés és 64 km-es, arany és fehér homokos strandok és egyedi élmények várnak itt az utazóra.

Elhelyezkedés, jellemzők:
az ötcsillagos szálloda a közelmúltban elsőként épült a Ras al Khaimah-hoz tartozó mesterséges Marjan Island-en, kb. 50 perces autóútra a Dubai nemzetközi repülőtértől. A közeli Al Hamra bevásárlóközpont mindössze 5 perc alatt, míg az Iceland csúszda- és vízipark kb. 15 perc alatt érhető el gépkocsival.

Fekvése:
Dubai Nemzetközi Repülőtér: kb. 75 km (kb.50 perc autóval)Iceland Water Park: 17 km (15 perc autóval), Burj Khalifa, Dubai: 90 km

Leírás, felszereltség:
mesés szolgáltatások, 600 méter hosszú saját, finom homokos strand, lenyűgöző éttermi kínálat és pazar úszómedencék kényeztetik a DoubleTree by Hilton Resort & Spa Marjan Island szállodában a pihenni vágyók apraját és nagyját.

Gasztronómia, éttermek:
a szállodában összesen 10 étterem (török és libanoni, ázsiai, angol és európai, olasz, nemzetközi konyha, valamint könnyű falatok) és bár egész napos étkezési lehetőséggel, 4 speciális étterem, valamint night club is megtalálható.

A sportok és az aktív pihenés
kedvelőinek a 7 kültéri fűtött medencén és a 24 órás edzőtermen kívül számtalan tevékenység: vízigimnasztika, strandröplabda, tollaslabda, hastánc, biliárd, boccia, sakk, darts, streching, asztali tenisz, teniszpálya hozzáférés, vízi sportok, jóga, zumba áll rendelkezésre, egyes sportok térítés ellenében vehetők igénybe.

Wellness:
2 Spa (az egyik csak hölgyeknek egy beltéri medencével), szauna, kilenc kezelőszoba, gőz- és pezsgőfürdő kényezteti a vendégeket (egyes szolgáltatások térítés ellenében vehetők igénybe).

Gyerekbarát szolgáltatások:
az újonnan felújított gyerekklubhoz szabadtéri játszótér és egy `kalózhajó” is tartozik vízi résszel és csúszdákkal. Igazi attrakció az Emírségek legnagyobb Tarzan-hajója két trambulinnal, vízcsúszdával, nagy kötélhintával.Továbbá ajándékbolt, mosoda, pénzváltás, autóbérlés, szobaszerviz, hatalmas bálterem és 3 konferenciaterem, teszi még kényelmesebbé az itt eltöltött napokat.

Wi-Fi
a közösségi tereken ingyenes, a szobákban felár ellenében kérhető.Ras al KhaimahÉgbe törő hegyek Monumentális díszlet.Ice Land Water Park Egy fantasztikus vízi vidámpark az egész családnak.Mesés tengerpartok 64 km hosszú érintetlen, aranyló tengerpart.IMG Worlds of Adventure A világ legnagyobb fedett téma-és vidámparkja 140000nm2-en.Egy tökéletes nap a Dubai Marinán A Dubai Marina igazán megérdemel egy teljes napotCity Walk A 13 000 négyzetméteren elterülő City Walk olyan, akár New Yorknak a Times Square


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
  • utazás Emirates menetrend szerinti repülőjáratával Budapest - Dubai - Budapest útvonalon, turista osztályon (feladható poggyász max. 30 kg)
  • 7 éjszakai szállás
  • félpanziós ellátással
  • repülőtéri transzferek
  • 0-24 órás magyar asszisztencia
Külön fizetendő:
  • illetékek
  • betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás: 7200 Ft/fő/8 nap
  • útlemondási biztosítás: 2%
  • idegenforgalmi adó, mely szálloda kategóriától függően kb. 20 AED / fő / éjszaka (kb. 5 USD / fő / éjszaka) és a helyszínen fizetendő
  • szállodában fizetendő kaució, amely 500 dirhamtól 3000 dirhamig terjedhet
  • fakultatív programok

Fakultatív programok

Egyéni fakultatív programok - magyar idegenvezetővel - irodánkban és a helyszínen is foglalhatók.

Dubai - Sivatagi dzsip szafari grill vacsorával

Vöröslő homokdűnék, lenyűgöző sivatagi naplemente

Dubai Parks and Resorts élménypark

Vadonatúj, hatalmas vidámpark-labirintus
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 486 utazás 337 417 indulási időpontja között.






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak