Egyesült Arab Emírségek, Dubai: Dukes Dubai ***** 5*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 212038
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Egyesült Arab Emírségek
Város: Dubai

Szállás / program részletes leírása





Kinek ajánljuk?
Az elegáns és stílusos hotelek kedvelőinek, `brit-mániásoknak”, gyerekes családoknak és mindazoknak ajánljuk a szállodát, akik Dubai egyik legkülönlegesebb részén, a Palm Jumeirán kívánnak eltölteni egy egyedi vakációt. A 2017. év végén nyíló Nakheel Mall bevásárlóközpont sétatávolságra van.Néhány évtizeddel ezelőtt még kis gyöngyhalászfalu volt - ma csillogó metropolisz, ahol még a rendőrök is luxusautóval járnak. Ez Dubai, a hét emírség leghíresebbje, mely lenyűgöző építményeivel a turisták igazi fantázia országa és `játszótere”, ahol a ragyogó látnivalók mellett fantasztikus gasztronómiai élmények és vásárlási lehetőségek várnak mindenkire! Mindehhez nem kell egy óceánt sem átrepülni, az Emirates légitársaság közvetlen járatai alig 6 óra alatt repítenek e csodás helyre.

Elhelyezkedés, jellemzők:
A Palm Jumeirah területén, a Palm Island törzsén található a közelmúltban megnyílt szálloda, melynek híres `testvére” a londoni Mayferben lévő, hagyományosabb stílusú Dukes Hotel London. A repülőtértől kb. 40 perces autóútra, a Dubai Marinától és a Mall of the Emiratestől 14 perces autóútra található. 2017. végén nyílik meg a tőle sétatávolságra lévő Nakheel Mall pompás bevásárlóközpontja, mely 350 üzlettel, számos étteremmel és élménnyel vár. A Pálma-szigeten van a Dolphin Bay Atlantis - az Atlantis The Palm szálloda saját delfinparkja és az Aquaventure Vízipark is.

Fekvése:
Dubai Nemzetközi Repülőtér: 40 km (gépkocsival kb. 45 perc)The Walk: 10 km, Dubai Marina: 8,5 km, Mall of the Emirates: 10 km,Burj Khalifa: 23 km, Dubai Mall: 23 km, Dubai Opera: 25 km

Leírás, felszereltség:
a Dukes Dubaiban a brit tradíció és charme ötvöződik a városra jellemző kozmopolita és modern elemekkel, egyedi hangulatot kölcsönözve a szállodának.A letisztult stílusú, kéttornyú fehér épület gondozott kertjében hangulatos kis folyó kanyarog, a tengerparti fekvés festői panorámát kínál.

Gasztronómia, éttermek:
Három étterem a brit és az észak-indiai konyha különlegességeivel, valamint New York inspirálta steak house-zal, Dubai-szerte híres bár pazar italválasztékkal, pezsgő és délutáni tea lounge, szivar és whiskey szoba részesíti ínycsiklandó élményekben a vendégeket.

Sport és szépség:
a felhőtlen kikapcsolódásról a 14. emeleten lévő edzőterem, fedett medence és jógaórák gondoskodnak, a rövid sétára lévő saját tengerparti részen és a szabadtéri `infinity” medencében a napsütést élvezhetik a vendégek. A vendégek a hotel híres Toni&Guy fodrászszalonjába is ellátogathatnak itt tartózkodásuk alatt.

Gyerekbarát szolgáltatások:
a DUKESY gyerekklub az 5-12 éves kicsik szórakoztatásáról gondoskodik foglalkozásokkal, sportprogramokkal, főzőiskolával és megannyi más eseménnyel. (Az 5 év alatti gyermekek számára szülői felügyelet szükséges.)Dubai látnivalókA JBR sétánya és tengerpartja Ha a család egy fantasztikus, együtt töltött napra vágyik, irány a JBR!Deira városrész Deira amellett, hogy Dubai üzleti központja, a soukok és piacok otthona is.Burj Khalifa A 828 méter magas Burj Khalifa felhőkarcoló jelenleg a világ legmagasabb épülete.Parks and Resorts A Dubai Parks and Resorts nem más, mint egy hatalmas, szállodával is rendelkező vidámpark-labirintus.Dubai Mall A vásárlás szerelmesei egyenesen a mennyországba érkeznek.Dubai Marina A világ legnagyobb ember alkotta kikötője és igazi ékköve Dubainak.


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
  • utazás Emirates menetrend szerinti repülőjáratával Budapest - Dubai - Budapest útvonalon, turista osztályon (feladható poggyász max. 30 kg)
  • 7 éjszakai szállás
  • a kiválasztott ellátás
  • repülőtéri transzferek
  • 0-24 órás magyar asszisztencia
Külön fizetendő:
  • illetékek
  • betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás: 7200 Ft/fő/8 nap
  • útlemondási biztosítás: 2%
  • idegenforgalmi adó, mely szálloda kategóriától függően kb. 20 AED / fő / éjszaka (kb. 5 USD / fő / éjszaka) és a helyszínen fizetendő
  • szállodában fizetendő kaució, amely 500 dirhamtól 3000 dirhamig terjedhet
  • fakultatív programok

Fakultatív programok

Egyéni fakultatív programok - magyar idegenvezetővel - irodánkban és a helyszínen is foglalhatók.

Dubai - Sivatagi dzsip szafari grill vacsorával

Vöröslő homokdűnék, lenyűgöző sivatagi naplemente

Dubai Parks and Resorts élménypark

Vadonatúj, hatalmas vidámpark-labirintus
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 486 utazás 337 417 indulási időpontja között.






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak