Egyesült Arab Emírségek, Dubai: Anantara The Palm Dubai Resort *****- Dubai 5*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 212217
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Egyesült Arab Emírségek
Város: Dubai

Szállás / program részletes leírása





Kinek ajánljuk?
A gyerekbarát szolgáltatások miatt családoknak ajánljuk a szállodát, s azoknak, akik a különleges Palm Jumeirah üdülőövezetében, a nagyvárostól távol, s mégis közel szeretnének pihenni egy egzotikus stílusú üdülőhotelben. Az Anantara Beach Resort híres kedves és segítőkész személyzetéről.Dubai egykor sivatagos, beduin törzsek és gyöngyhalászok lakta területén néhány évtized alatt hihetetlen változások mentek végbe: ma csillogó metropolisz, ahol még a rendőrök is luxusautóval járnak. A ragyogó élményeket: különleges programok egész sorát, egyedi gasztronómiai kalandozásokat, sivatagi izgalmakat felsorakoztató emírség mesés szállodák kényelemében nyújt felejthetetlen itt tartózkodást.

Elhelyezkedés, jellemzők:
Az Anantara Dubai Palm Resort & Spa az ikonikus Palm Island keleti peremén emelkedik. A repülőtér 45 percre van gépkocsival. A The Palm Jumeirah mesterséges pálmafa alakú szigete egy valóságos csoda, levelein luxusvillák, törzsén és hullámtörőjén luxusszállodák kaptak helyet, melyek fényűző szolgáltatásait egyaránt élvezhetik a helyiek és a turisták. A Pálmán található a Dolphin Bay Atlantis - az Atlantis The Palm szálloda saját delfinparkja, a szomszédos Aquaventure Vízipark pedig az egész családnak páratlan élményeket tartogat.

Fekvése:
Dubai Nemzetközi Repülőtér: 40 km (gépkocsival kb. 45 perc)Aquaventure Water Park: 3 km, Burj Khalifa: 22 km, Ski Dubai: 11.4 km, The Dubai Mall: 22.7 km,Mall of the Emirates: 11.4 km, Dubai Marina Mall: 8.3 km, Sky Dive Dubai: 8.7 km

Leírás, felszereltség:
Ázsia egzotikus világa és a dubai luxus találkozik a Thaiföld ihlette ötcsillagos szállodában. A `Pálmafa” mesés elhelyezkedése és strandja a szálloda pihentető szolgáltatásaival, valamint a szinte kőhajításnyira lévő nagyvárosi nyüzsgés az üdülés és városnézés ideális kombinációját alkotja.

Gasztronómia, éttermek:
a szállodában nemzetközi, vietnámi és kínai, ausztrál és a tengerparton egy mediterrán étterem invitál kulináris utazásra, míg a Lotus lounge és a medence melletti bár egy fárasztó nap közben vagy után lazít el frissítőivel, koktéljaival.Az

Anantara Spa
kezelései ősi arab és ázsiai hagyományokra nyúlnak vissza, ahol a kényeztető kezelések, a 17 luxus kezelőszoba és a fűtött ajurvédikus asztal mellett privát hammam lakosztály is van, a szolgáltatások térítés ellenében vehetők igénybe.Az

aktív kikapcsolódásról
50 x 15 méteres medence, három lagúna alakú medence összesen 10 000 négyzetméternyi területen, jacuzzi, két teniszpálya, két jól felszerelt edzőterem gondoskodik.

Gyerekbarát szolgáltatások:
játszóterek, `Tuk Tuk” gyerekklub játékszobával, gyermekmedence, `Chill” tinédzserklub gondoskodik a kicsik és nagyobbak szórakozásáról.

Strand:
a szálloda 400 méter hosszú privát stranddal rendelkezik, a parton változatos sportok: strandröplabda, valamint térítéses vízisportok és búvárkodás is kipróbálható.

Dubai látnivalókA JBR sétánya és tengerpartja Ha a család egy fantasztikus, együtt töltött napra vágyik, irány a JBR!Deira városrész Deira amellett, hogy Dubai üzleti központja, a soukok és piacok otthona is.Burj Khalifa A 828 méter magas Burj Khalifa felhőkarcoló jelenleg a világ legmagasabb épülete.Parks and Resorts A Dubai Parks and Resorts nem más, mint egy hatalmas, szállodával is rendelkező vidámpark-labirintus.Dubai Mall A vásárlás szerelmesei egyenesen a mennyországba érkeznek.Dubai Marina A világ legnagyobb ember alkotta kikötője és igazi ékköve Dubainak.


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
  • utazás Emirates menetrend szerinti repülőjáratával Budapest - Dubai - Budapest útvonalon, turista osztályon (feladható poggyász max. 30 kg)
  • 7 éjszakai szállás
  • a kiválasztott ellátás
  • repülőtéri transzferek
  • 0-24 órás magyar asszisztencia
Külön fizetendő:
  • illetékek
  • betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás: 7200 Ft/fő/8 nap
  • útlemondási biztosítás: 2%
  • idegenforgalmi adó, mely szálloda kategóriától függően kb. 20 AED / fő / éjszaka (kb. 5 USD / fő / éjszaka) és a helyszínen fizetendő
  • szállodában fizetendő kaució, amely 500 dirhamtól 3000 dirhamig terjedhet
  • fakultatív programok

Fakultatív programok

Egyéni fakultatív programok - magyar idegenvezetővel - irodánkban és a helyszínen is foglalhatók.

Dubai - Sivatagi dzsip szafari grill vacsorával

Vöröslő homokdűnék, lenyűgöző sivatagi naplemente

Dubai Parks and Resorts élménypark

Vadonatúj, hatalmas vidámpark-labirintus
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 856 utazás 340 455 indulási időpontja között.






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak