Egyesült Arab Emírségek, Dubai: Ja Ocean View Hotel - Dubai 4*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 212505
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Egyesült Arab Emírségek
Város: Dubai

Szállás / program részletes leírása





Kinek ajánljuk?
Azoknak, akik a strandolás mellett Dubai nyüzsgésébe és élményeibe is szeretnének fejest ugrani egy minden kényelemmel felszerelt szálloda kényeztetésében. A színvonalas Ja Ocean View Hotel kitűnő elhelyezkedésével, tengerre néző szobáival méltán az utasok kedvence. A szálloda egyik dubai kedvencünk, nem csak fantasztikus fekvése és szolgáltatásai, hanem tengerre néző szobái miatt is, melyekből lélegzetelállító a panoráma. A felár ellenében igénybe vehető all inclusive ellátás bősége, színvonala és minősége pedig minden igényt kielégítő, jól jár vele, aki ezt választja!A Ja Ocean View Hotel az egyik legjobb árú dubai szálloda kínálatunkban!Dubai egykor sivatagos, beduin törzsek és gyöngyhalászok lakta területén néhány évtized alatt hihetetlen változások mentek végbe. Az egzotikus élményeket: különleges programok egész sorát, egyedi gasztronómiai kalandozásokat, sivatagi izgalmakat felsorakoztató metropolisz pazar szállodák kényelemében nyújt felejthetetlen itt tartózkodást. Dubai Budapesttől való távolsága az Emirates közvetlen járatával alig hat óra, így e mesés élmények elérhető közelségben várnak.



Elhelyezkedés, jellemzők:
a modern ötcsillagos szálloda a Dubai Marina városrészben, a The Walk tengerparti üzletsor és sétány mellett, a homokos strandtól egy utcányira található. A repülőtér kb. 40 perc gépkocsival. A város legnagyobb bevásárlóközpontjaihoz ingyenes shuttle busz szerviz közlekedik.

Fekvése:
Dubai Nemzetközi Repülőtér - kb. 30 kmDubai Marina: kb.1 km (sétatávolságra)Burj Khalifa: kb. 20 km

Leírás, felszereltség
: A JA Ocean View hotel elhelyezkedése több, mint kitűnő: Dubai Marina városrészében, az úgynevezett JBR-on található (Jumeirah Beach Residence), ahol minden adott a nappali és az esti szórakozáshoz. Közvetlenül a város új sétáló része a The Walk mellett emelkedik a hotel, ahol üzletek, éttermek sokasága található.

Szolgáltatások
: étterem témaestekkel, olasz kávézó könnyű falatokkal, angol pub, kerthelyiség kivetítővel sportműsorok megtekintésére, medence melletti bár koktélokkal és snackekkel, az első emeleten étterem organikus étel-és italkínálattal, élőzenével, a legfelső emeleten lounge koktélokkal és zenével várja a szórakozni vágyó vendégeket.

Sport- és szabadidős tevékenységek
: a tengerre néző úszómedence partján kipihenhetik a vásárlással, nézelődéssel eltöltött napot a vendégek, az 1200 m2-es napozóterasz kényelmes nyugágyakkal csábít pihenésre.

A szépülésről
egészségklub szaunával, jacuzzival és gőz szobával, edzőterem, speedflex (45 perces innovatív, nagy intenzitású edzésforma), Spa masszázsokkal és arc- és testkezelésekkel, szépségszalon fodrászattal gondoskodik,

Strand:
a hotel medencéjétől lift visz le a partra, ahonnan egy rövid séta (kb.250 m) a szabad strand. Aki ide szándékozik lemenni, a szállodától ingyenes kis strandcsomagot is kap, hogy kényelmes legyen a pihenés.

Gyerekbarát szolgáltatások:
a család legkisebb tagjai számára gyermekmedence, a 3-12 éveseknek gyerekklub, és árnyékos szabadtéri játszótér nyújt szórakozást és kikapcsolódást.Ezen kívül felszerelt

konferenciaközpont
és három konferenciaterem foglalható le a különleges eseményekre és céges rendezvényekre.

Dubai látnivalókDubai Marina A világ legnagyobb ember alkotta kikötője és igazi ékköve DubainakEgy tökéletes nap a Dubai Marinán A Dubai Marina igazán megérdemel egy teljes napotCity Walk A 13 000 négyzetméteren elterülő City Walk olyan, akár New Yorknak a Times SquareDubai Operaház A Dubai Operaház a legnagyobb neveknek és előadásoknak ad otthont.IMG Worlds of Adventure A világ legnagyobb fedett téma-és vidámparkja Új-Dubai szívében 140 000 nm2-en.Kite beach A vízi sport szerelmeseinek paradicsoma.


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
  • utazás Emirates menetrend szerinti repülőjáratával Budapest - Dubai - Budapest útvonalon, turista osztályon (feladható poggyász 30 kg)
  • 7 éjszakai szállás
  • a kiválasztott ellátás
  • repülőtéri transzferek
  • 0-24 órás magyar asszisztencia

Külön fizetendő:
  • illetékek
  • betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás: 7200 Ft/fő/8 nap
  • útlemondási biztosítás: 2%
  • idegenforgalmi adó, mely szálloda kategóriától függően kb. 20 AED / fő / éjszaka (kb. 5 USD / fő / éjszaka) és a helyszínen fizetendő
  • szállodában fizetendő kaució, amely 500 dirhamtól 3000 dirhamig terjedhet
  • fakultatív programok

Fakultatív programok

Egyéni fakultatív programok - magyar idegenvezetővel - irodánkban és a helyszínen is foglalhatók.

Dubai - Sivatagi dzsip szafari grill vacsorával

Vöröslő homokdűnék, lenyűgöző sivatagi naplemente

Dubai Parks and Resorts élménypark

Vadonatúj, hatalmas vidámpark-labirintus
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 499 utazás 332 610 indulási időpontja között.
További úti célok






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak