Egyesült Arab Emírségek, Dubai: Doubletree By Hilton Business Bay **** Dubai 4*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 216028
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Egyesült Arab Emírségek
Város: Dubai

Szállás / program részletes leírása





Kinek ajánljuk?
Elsősorban azoknak, akik Dubai felfedezéséhez keresnek egy központi fekvésű és színvonalas szálláshelyet. A nyüzsgés és a vásárlás kedvelőinek, valamint a szálloda adottságai miatt üzletembereknek is jó választás a DoubleTree by Hilton Dubai Business Bay szálloda!Dubai a turisták igazi fantáziaországa, egy olyan hely, amit egyszer az életben látni kell! Vannak itt mesés szállodák és gyönyörű tengerpartok, ámulatba ejtő építészeti csodák, sivatagi kalandok, pazar vásárlási lehetőségek, a világ legnagyobb fedett élményparkja és ember alkotta szigete - egy szóval Dubaiban minden kellék adott a tökéletes nyaralásra, akár lustálkodásról, akár romantikus élményekről vagy aktív programokról van szó. S mindehhez nem kell egy óceánt sem átrepülni, az Emirates légitársaság közvetlen járatai alig 6 óra alatt elvisznek e csodás úti célra.

Elhelyezkedés, jellemzők: a
DoubleTree by Hilton Dubai Business Bay hotel Dubai belvárosában, a Dubai Creek mellett, a Bay Square-en emelkedik, a téren üzletek és éttermek találhatók. Dubai nagy `leg”-jei: a Burj Khalifa - a világ legmagasabb épülete és a Dubai Mall - a világ egyik legnagyobb bevásárlóközpontja kb. 15 perces sétára van tőle.

Fekvése:
Dubai Nemzetközi Repülőtér: 12 kmDubai Water Canal: 200 m, Burj Khalifa, Dubai Mall, Dubai Fountains, Dubai Opera: 1.3 kmJumeirah Beach (Kite Beach): 8.2 km

Leírás, felszereltség:
a 2017-ben nyílt négycsillagos szálloda nemcsak kellemes környezete és szolgáltatásai, hanem központi elhelyezkedése miatt is kedvelt az utazók körében: Dubai számtalan ikonikus látnivalója séta távolságra elérhető. A szálloda ingyenes transzferbusza közlekedik a Jumeirah Beach-re, a Dubai Mall-hoz, a Burj Khalifához és a Business Bay metróállomáshoz.

Éttermek:
a szállodában bisztró stílusú étterem, pizzéria szórakoztató élő műsorokkal, belga étterem és söröző klasszikus moulet frites-el és ízletes belga sörökkel, olasz fagylaltozó, a lobbyban kávézó, a medencénél bár, valamint 24 órás szobaszervíz gondoskodik a gasztronómiai örömökről.

Sport és kikapcsolódás:
hőmérsékletszabályozott kültéri medence, 24 órás modern, prémium színvonalú Technogym egészségklub, jóga a medenceparton (az időjárás függvényében), szauna és gőzfürdő, három kezelőszoba térítéses kezelésekkel, kozmetika és fodrász szalon, valamint ajándék bolt szolgálja a vendégek kényelmét.Az

üzleti utazóknak
felszerelt businesss center és 6 konferenciaterem is rendelkezésre áll.További szolgáltatások: utazási iroda, 24 órás mosodaszolgáltatás.Dubai látnivalókA JBR sétánya és tengerpartja Ha a család egy fantasztikus, együtt töltött napra vágyik, irány a JBR!Deira városrész Deira amellett, hogy Dubai üzleti központja, a soukok és piacok otthona is.Burj Khalifa A 828 méter magas Burj Khalifa felhőkarcoló jelenleg a világ legmagasabb épülete.Parks and Resorts A Dubai Parks and Resorts nem más, mint egy hatalmas, szállodával is rendelkező vidámpark-labirintus.Dubai Mall A vásárlás szerelmesei egyenesen a mennyországba érkeznek.Dubai Marina A világ legnagyobb ember alkotta kikötője és igazi ékköve Dubainak.


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
  • utazás Emirates menetrend szerinti repülőjáratával Budapest - Dubai - Budapest útvonalon, turista osztályon (feladható poggyász max. 30 kg)
  • 7 éjszakai szállás
  • a kiválasztott ellátás
  • repülőtéri transzferek
  • 0-24 órás magyar asszisztencia
Külön fizetendő:
  • illetékek
  • betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás: 7200 Ft/fő/8 nap
  • útlemondási biztosítás: 2%
  • idegenforgalmi adó, mely szálloda kategóriától függően kb. 20 AED / fő / éjszaka (kb. 5 USD / fő / éjszaka) és a helyszínen fizetendő
  • szállodában fizetendő kaució, amely 500 dirhamtól 3000 dirhamig terjedhet
  • fakultatív programok

Fakultatív programok

Egyéni fakultatív programok - magyar idegenvezetővel - irodánkban és a helyszínen is foglalhatók.

Dubai - Egész napos városnézés

Dubai különböző arcainak felfedezése

Sivatagi dzsip szafari grill vacsorával

Vöröslő homokdűnék, lenyűgöző sivatagi naplemente

Egész napos kirándulás a Dubai Parks and Resorts élményparkjába

Vadonatúj, hatalmas vidámpark-labirintus
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
További úti célok






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak