Egyesült Arab Emírségek, Dubai: Rove Downtown Hotel ***- Dubai 3*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 217237
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Egyesült Arab Emírségek
Város: Dubai

Szállás / program részletes leírása





Kinek ajánljuk?
Mindazoknak, akik egy kitűnő, belvárosi elhelyezkedésű, fiatalos és remek ár-érték arányú szállodát keresnek. A nyüzsgés és a vásárlás kedvelőinek is kitűnő választás a Rove Hotel Downtown szálloda!Dubai igazi turistaparadicsom, ahol nincs olyan utazó, aki ne találná meg a hozzá illő programokat, látnivalókat, kikapcsolódást. Gyönyörű tengerpartok, ámulatba ejtő építészeti csodák, az egyedülálló Dubai Opera, izgalmas sivatagi kalandok, a világ legnagyobb fedett élményparkja és ember alkotta szigete vár itt - hogy csak néhányat említsünk. Dubai valóságos fellegvára a vásárlásnak, elképesztő piacokkal és ámulatba ejtő bevásárlóközpontokkal. Akinek szenvedélye a `shopping”, annak érdemes a bevásárlóközpontok és üzletek közelében lévő szállodát választania, hogy minél kényelmesebben hódolhasson szenvedélyének!

Elhelyezkedés, jellemzők: a
Rove Hotel Downtown Dubai belvárosában található, a városközpontban. Dubai nagy `leg”-jei: a Burj Khalifa - a világ legmagasabb épülete és a Dubai Mall - a világ egyik legnagyobb bevásárlóközpontja rövid sétára van, de számos más emblematikus látnivaló és élmény, mint a Dubai szökőkút, a Dubai Aquarium and Underwater Zoo, a KidZania élménypark, a Souk Al Bahar, a Dubai Opera is kényelmes sétával megközelíthető.

Fekvése:
Dubai Nemzetközi Repülőtér: 18 km (kb.20 perc gépkocsival).A Burj Khalifa, a Dubai Mall, a Dubai Fountains, a Dubai Opera mind kb.1 km-es távolságban van.

Leírás, felszereltség:
a 2016-ban nyílt háromcsillagos szálloda kellemes atmoszférája, fiatalos hangulata és központi elhelyezkedése miatt igen kedvelt az utazók körében. A legközelebbi metrómegálló a Burj Khalifa/Dubai Mall, mely sétatávolságra van.

Éttermek:
a szálloda étterme ázsiai, európai, indiai és délkelet-ázsiai ételválasztékkal, valamint kávéval, teával, friss gyümölcslevekkel, ingyenes Wi-Fivel és a Burj Khalifára nyíló kilátással várja a vendégeket kora reggeltől késő estig. A lounge pihentető környezetben kínál nemzetközi italokat és alkoholmentes koktélokat a délutáni-késő éjjeli órákban, a kellemes zenéről DJ gondoskodik.

Sport és kikapcsolódás:
kisméretű, napozóágyakkal felszerelt szabadtéri úszómedence, mely reggel 8 és este 8 óra között tart nyitva, 24 órán át nyitva tartó edzőterem, kerékpárbérlési lehetőség gondoskodik a vendégek fittségéről.Az

üzleti utazók
felszerelt konferencia-és rendezvénytermek közül választhatnak (előzetes foglalással és térítés ellenében).További szolgáltatások: önkiszolgáló mosodaszolgáltatás, csomagmegőrző szoba.


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
  • utazás Emirates menetrend szerinti repülőjáratával Budapest - Dubai - Budapest útvonalon, turista osztályon (feladható poggyász 30 kg)
  • 7 éjszakai szállás
  • a kiválasztott ellátás
  • repülőtéri transzferek
  • 0-24 órás magyar asszisztencia
Külön fizetendő:
  • illetékek
  • betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás: 7200 Ft/fő/8 nap
  • útlemondási biztosítás: 2%
  • idegenforgalmi adó, mely szálloda kategóriától függően kb. 20 AED / fő / éjszaka (kb. 5 USD / fő / éjszaka) és a helyszínen fizetendő
  • szállodában fizetendő kaució, amely 500 dirhamtól 3000 dirhamig terjedhet
  • fakultatív programok

Fakultatív programok

Egyéni fakultatív programok - magyar idegenvezetővel - irodánkban és a helyszínen is foglalhatók.

Dubai - Sivatagi dzsip szafari grill vacsorával

Vöröslő homokdűnék, lenyűgöző sivatagi naplemente

Dubai Parks and Resorts élménypark

Vadonatúj, hatalmas vidámpark-labirintus
 

Áraink tájékoztató jellegűek, szabad helyek függvényében bizonyos dátumokon eltérhetnek a megadott részvételi díjtól.
Ajánlat kérésekor érdeklődjön munkatársunktól!

 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 498 utazás 331 879 indulási időpontja között.






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak