Márciusi nyaralás Dubajban

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 222690
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:körutazás és üdülés

Ország: Egyesült Arab Emírségek
Város: Abu Dhabi, Al Ain, Dubai

Szállás / program részletes leírása



Tartalmas és látnivalókban gazdag utazásra invitáljuk az Arab-félszigeten található Egyesült Arab Emirátusokba. Utazásunk során ízelítőt kapunk a hét emírség múltjából és jelenéből, felkeressük Dubaj nevezetességeit, kinézünk a világ legmagasabb épületének 124. emeletéről, megtekintjük a világ legnagyobb szökőkútjának zenés fényjátékát, kívülről-belülről megcsodáljuk a szigetekre épült Abu Dhabiban található impozáns Nagy Mecsetet és esti hajókázás során hagyjuk magunkat elvarázsolódni a Dubaj Marina felhőkarcolói és fényei láttán.
Dubaj grandiózus építészeti újításaival, jól kiépített szállodáival, óriási bevásárlóközpontjaival, a napsütéses napok magas számával és kellemes tengerpartjaival méltán érdemelte ki a népszerűséget az utazók körében. Legyen részese ennek a nyári élménynek a tél vége felé!

Az út kiemelkedő értékei:

  • Utazás az Emirates légitársaság közvetlen járatain
  • Kiváló hely- és kulturális ismerettel rendelkező magyar idegenvezető az Emirátusokban
  • Grandiózus látnivalók, tartalmas fakultatív programok
  • Szállás igényes szállodákban: az exkluzív Dubaj Marinában, pár perc sétára a tengerparttól vagy a nyüzsgő belvárosban
     

Választható szállások:
Szállás a 4* -os Arabian Courtyard szállodában. 
A szálloda Dubai óvárosi részén, az egykori központban található, közel a piacokhoz és a Creekhez. A légkondicionált szobák többek között síkképernyős televízióval, minibárral és kávé/teafőzési lehetőséggel vannak felszerelve. A szálloda számos szolgáltatással, konditeremmel, wellness részleggel, két étteremmel és egy bárral várja vendégeit.
A szálloda kiváló választás azok számára, akik szabad idejükben szívesen sétálnak az óvárost és Deira városrészt elválasztó Creek partján és nézelődnek a közelben található textil-, arany- vagy fűszerpiacon.

Szállás a 4*-os Marina Byblos szállodában.
A Dubaj mesterséges kikötőjében található hoteltől pár perc sétával elérhető a homokos Jumeirah Beach és az éttermeiről és boltjairól híres The Walk. A szálloda szobái légkondicionáltak, tágasak és igényesen berendezettek. A szobák felszereltségéhez minibár, széf és síkképernyős televízió tartozik. A szálloda számos szolgáltatással, tetőtéri medencével, konditeremmel, étteremmel és kávézóval várja vendégeit.
Azoknak ajánljuk ezt az exkluzív környezetben található szállodát, akik szeretnék kiélvezni a közelben található homokos tengerpart előnyeit és szívesen sétálnak esténként felhőkarcolók között Dubaj mesterségesen kialakított marinájának partján. Büfévacsora ebben a szállodában igényelhető.

Programok:

Március 14., csütörtök
Elutazás Budapestről közvetlen járattal Dubajba (14.40-23.05). Érkezést követően transzfer a szállodába, majd a szobák elfoglalása.

Március 15., péntek
Pihenés és szabadprogram vagy lehetőség fakultatív programra.

Egész napos fakultatív városnézés Dubajban: 25 900 Ft/fő (tartalmazza a belépő árát a Burj Khalifa kilátóteraszára).
A nap során felkeressük a Dubaj múzeumot, a Bastakiya-negyedet, abrával áthajózunk a Creeken, meglátogatjuk a fűszer- és aranypiacot, áthaladunk Dubaj mesterséges pálmaszigetén, megnézzük Jumeirah homokos strandjait, felkeressük a Burj Khalifát (a világ legmagasabb épületét) és a világ legnagyobb szökőkútját.

Március 16., szombat
Pihenés és szabadprogram, vagy lehetőség fakultatív programra.

Félnapos fakultatív sivatagi szafari vacsorával és magyar idegenvezetéssel: 25 900 Ft/fő.
A délután kezdődő program során lehetőségünk nyílik a sivatag dűnéin tevegelni és terepjáróval "terepjárni", tradicionális arab öltözékben fotókat készíteni és megismerkedni a hennafestéssel. A program során autentikus arab vacsoránkat egy exkluzív táborban fogyasztjuk el a sivatagban.

Március 17., vasárnap
Pihenés és szabadprogram, vagy lehetőség fakultatív programra.

Egész napos fakultatív kirándulás Al Ainba: 19 900 Ft/fő.
Az ománi határ mentén található Al Aint, az egykori híres oázisvárost, a sivatagon átvezető autópályán érjük el. Harmadik napunkon már biztos fel fog tűnni, hogy a homok színe teljesen eltérő az egyes emírségekben. Letekintünk a Jebel Hafeet hegyről, Al Ainben felkeressük a helytörténeti múzeumot, Zayed sejk egykori palotáját és természetesen az oázist és a nap során számos információval gazdagodunk.

Esti fakultatív program: Dubaj éjszakai fényeinek megtekintése hajóról: 19 900 Ft/fő.
Esti programunk keretében arab hajóra, majd buszra szállunk és megcsodáljuk a Dubai Marina felhőkarcolóit és fényeit, a Madinat Jumeirah látképét, Dubaj esti pompáját, beleértve a világ legnagyobb szökőkútjának éjszakai fény- és hangjátékát.

Március 18., hétfő
Pihenés és szabadprogram, vagy este lehetőség fakultatív programra.

Egész napos fakultatív kirándulás Abu Dhabiba: 19 900 Ft/fő.
A nap során a Boldogság-szigetén betekintést nyerünk a jelenleg zajló és előkészítés alatt álló fejlesztésekbe és megismerjük a tervek mögött meghúzódó rendező elvet. Felkeressük a Hagyományfalut, ahol az emirátusok múltjával ismerkedünk meg. A múlt után következik a jelen. Az Emirates Palace előkelően ötvözi az arab építészeti hagyományokat és modern kor igényeit. Napunkat a Nagy Mecset megtekintésével koronázzuk meg. A világ nyolcadik legnagyobb mecsete 40 000 hívőt tud egyszerre befogadni. A fő imacsarnokot a világ legnagyobb 24 karátos arannyal díszített 10 méter átmérőjű és 15 méter magas 12 tonnás csillárja világítja be és padlóját a világ legnagyobb kézzel szőtt szőnyege borítja. Ezt tényleg látni kell!

Március 19., kedd
Elutazás Budapestre (08.25-11.40).



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
  • Oda-vissza repülőjegy a Budapest-Dubaj útvonalon közvetlen Emirates járatokkal
  • Személyenként 1 db kézipoggyász (7 kg) és 1 db feladandó poggyász (20 kg)
  • Szállás öt éjszakára Dubajban a választott szállodában
  • Reggeli
  • Oda-vissza repülőtéri transzfer Dubajban
  • Magyar idegenvezetés Dubajban
Az ár nem tartalmazza:
  • Repülőtéri illeték
  • Útlemondási biztosítás (választható) 1,7%
  • Idegenforgalmi díj: 15 AED/szoba/éj, helyben fizetendő

Fakultatív kirándulások: 

  • Fakultatív kirándulás Abu Dhabiba - 19 900 Ft /fő
  • Fakultatív kirándulás Al Ainba - 19 900 Ft /fő
  • Fakultatív program: Dubaj éjszakai fényei - 19 900 Ft /fő
  • Fakultatív sivatagi szafari vacsorával - 25 900 Ft /fő
  • Fakultatív városnézés Dubajban - 25 900 Ft /fő
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
További úti célok






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak