Szerelmes éjszaka Móron - Édes Préses Romantika Fogadó az öreg Préshez

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 215767
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:
Indulás:
Utazás:egyénileg
Típus:nyaralás

Ország: Magyarország
Város: Mór

Szállás / program részletes leírása



AJÁNLATUNK TARTALMAZZA:
  • Szállás 1 éjszakára osztrák parasztbútorral és neobarokk stílbútorral berendezett szobáinkban
  • Korai szobaelfoglalás akár már 12 órától
  • Érkezéskor „Édes kis meglepi” a szobában 
  • Gyertyafényes 3 fogásos ínyenc vacsora Öreg Prés Éttermünkben,fogásonként a hozzá illő móri borokkal
  • Másnap bőséges svédasztalos reggeli 11 óráig hosszabbítva
  • Szauna és szolárium korlátlan használata este 24 óráig
  • Késői kicsekkolás 14 óráig
  • 1 alkalom gratis belépő a Hétkúti Wellness Hotel Vízi Világába, mellyel a következő szolgáltatásokat vehetik igénybe (úszómedence ellenáramoltatóval és nyakzuhany masszírozóval, jazuzzi derékmasszírozóval és buzgárral, gyermekmedence vízigombával, 60 0C-os fényterápiás szauna, 90 0C-os finn szauna, infrakabin)
  • Fürdőköpeny és szaunatörölköző 
  • Korlátlan WIFI használat
  • Idegenforgalmi adó külön térítendő: 350 Ft/fő/éj 18 éves kor felett
Szerelmes éjszaka Móron - Édes Préses Romantika - Árak
Szobatípusok1 éjHosszabbítás (szállás+félpanzió)
  • Classic kétágyas szoba
13 450 Ft/fő/ 11 900 Ft/fő/éj
 
A fent nevezett árak csomagonként értendőek, tartalmazzák a felsorolt szolgáltatásokat és az ÁFÁ-t.

Idegenforgalmi adó 2020. évben: 350Ft /fő /éj 18 éves kortól!
  • A fenti árak két teljes árat fizető személy esetén érvényesek.
  • A csomag érvényes 2020. január 2 – december 23-ig a nemzetiünnepek, a vasárnapok és a kiemelt időszakok kivételével!

Árváltozás jogát fenntartjuk!

 
 


Fogadó az Öregpréshez - Mór - hotel és étterem - Tájház jellegű hotel/szálloda/szállás Mór központjában

A város szívében, egy csendes, nyugalmas utcácskában, romantikus környezetben helyezkedik el tájjellegű fogadónk, a Fogadó az Öreg Préshez. A 300 éves történelmi múlttal büszkélkedő kis utca a XVII. századi parasztházak hangulatát idézi. 25 szoba, 5 apartman, hangulatos étterem és rengeteg színes programlehetőség várja az idelátogatókat.

 

Mór város központjában, egy csendes, nyugalmas kis utcában található tájjellegű fogadónk. 300 éves ennek a kis utcának a története, ahol ezek a házak az elsők között épültek. A XVII. századi parasztházak egykor egy jómódú parasztgazda tulajdonában álltak. 

Ha ma belépünk az udvarba, még mindig láthatjuk az egykori istálló jelképes bejáratát, a hosszú gangos folyosókat, a 3 zárt parasztudvarban található kutat és kemencét, melyet igyekeztünk abban a formátumban visszaépíteni, ahogy azok eredetileg is kinéztek. Ahol lehetett visszafalazták az 1700-as évekből származó agyagtéglákat.
A főépületek eredeti használatuknak megfelelően gangos bejáratok, konyhák, szobák, fürdőszobák alkotják az apartmanokat. A keresztben álló, lovas kocsival átjárható csűrökben került kialakításra a többi szoba, a reggeliző, a szauna, a szolárium ill. a konferenciaterem.

Fogadó „Márton – háza” teljesen eredeti formában maradhatott, ahol most tájház lett berendezve. A hangulathoz sokat tesz a tágas udvar és az, hogy a szobákban és a közös helyiségekben minden dísztárgyunk helyi régiség.

A 25 szoba és 5 apartman berendezése részben az 1700-as éveket idéző festett, ill. faragott osztrák bútorok, amelyek stílusában az itt élő svábokéhoz hasonlíthatók. De vannak hazai ónémet bútorral berendezett szobák is, illetve egy szobasor neobarokk bútorral került kialakításra. Az udvar közepére eredeti minta szerint kenyérsütő kemencét építettünk. 
Természetesen ahhoz, hogy fogadónk korunk kényelméhez hozzászokott vendégek igényeinek megfelelhessen, belül modernizáltuk. A szobák mindegyike fürdőszobával, színes televízióval, telefonnal, minibárral felszerelt. Az apartmanokhoz ezeken kívül konyha is tartozik.

"Wekerle" és "Kiskakas" különtermeink, technikai berendezéseivel lehetőséget teremtenek különbözőrendezvények megszervezésére, konferenciáktárgyalásokelőadásokbemutatók, egyébcsaládi- és kulturális rendezvények lebonyolítására.

A házban szauna, szolárium, igény szerint masszázs, kozmetika is igénybe vehető. Zárt udvarainkban biztonságos parkolási lehetőség van az autóval érkezőknek



Tudnivalók az árról

 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak