Pihentető hétköznapok Noszvajon a Panoráma hotelben

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 215916
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:3*
Indulás:
Utazás:egyénileg
Típus:nyaralás

Ország: Magyarország
Város: Noszvaj

Szállás / program részletes leírása



1. Pihentető hétköznapok Noszvajon (a csomag az ünnepi időszakokban és a kiemelt időszakokban nem foglalható)

3 nap/2 éjszaka/2 fő részére ÁR: 42 500 Ft

Csomag tartalma:

  • félpanziós ellátás (svédasztalos reggeli és menüválasztásos vacsora)
  • ingyenes parkolási lehetőség (az épület előtt)
  • Ingyenes wifi a közösségi terekben
  • Ingyenes wellness használat
  • Ingyenes fürdőköntös bekészítés (felnőtteknek)
  • Ingyenes játszó szoba használat(ping-pong, csocsó,társasjátékok)
  • 10% italfogyasztási kedvezmény a Bárban
  • 30% étkezési kedvezmény a menüs ebéd esetén
  • 10% étkezési kedvezmény A’la carte ebéd esetén
  • játszó sarok a piciknek
  • 1000 Ft masszázs kupon/ szoba

 



Panoráma Hotel Noszvaj

Eger városától 12 km-re, a Bükki Nemzeti Park déli határán található. 

Wellness szállodánk számos szolgáltatással rendelkezik, valamint konferenciák és nagyobb rendezvények lebonyolítására is lehetőséget kínál .

Egy karnyújtásnyira található a patinás XVIII. században épült De La Motte kastély, mely kedvelt látogatóhelye az erre járóknak, valamint Noszvajról egyszerűen megközelíthetőek a környező települések: a történelmi Eger, a termálvízben gazdag Bogács, a hegyekkel koszorúzott Síkfőkút és a festői szépségű Egerszalók is.

Hotelünk kiváló terepként szolgál üzleti konferenciák, csapatépítő tréningek, vagy előadások lebonyolítására, melynek helyszínéül 100 fős, légkondicionált konferenciatermünk szolgál,amit minden olyan innovatív eszközzel felszereltünk, amire szükség lehet: CD lejátszó,  fénymásoló, Flipchart, internet kapcsolat, írásvetítő, számítógép,  TV, vetítővászon, videó lejátszó.

Vállaljuk céges és családi rendezvények teljes körű megszervezését, lebonyolítását, baráti társaságok és egyéni vendégek részére is!

Kellő létszám és időintervallum mellett a teljes szálloda kibérelhető.

Szállodánk vendégei részére ,zárt, de nem őrzött parkoló van a szálloda udvarán!

Felnőtteknek , gyermekeknek ideális hely a kikapcsolódásra.

Szobákról

Szobáinkat minden igényeknek megfelelően alakítottuk ki. Családosok számára, akár egyedül érkezőknek, vagy pároknak, de céges események után is biztosítják a pihenést a megfáradt ideérkezők számára. Hotelünk 45 modern berendezésű helyiséggel rendelkezik, így mindenki kedvére válogathat igényeinek megfelelően. Valamennyi szoba légkondicionált, mini bárral,  televízióval, hajszárítóval, különálló fürdőszobával és szobaszervizzel szolgálja a vendég kényelmét.

Standard szobák

Standard szobáink a hagyományos eleganciát sugározzák magukból. Legyen akár egy üzleti konferencia résztvevője, akár párjával ideérkező, pihenésre vágyó fiatal, ezek a helyiségek minden alapvető- és kényelmi funkciót kielégítenek. Külön fürdőszobával, mosdóval felszerelt, előteres standard szobáinkat TV-vel, minibárral és 24 órás recepcióval látjuk el mindenki örömére. Egy ilyen típusú helyiségben mindenki megnyugszik, ahogy az ablakból a mókusok futását figyeli, vagy a harkályok kopogására ébred.

Classic szobák

Classic szobáink a legmodernebb berendezésekkel vannak ellátva. A fürdőszoba, külön előtér mellett a legújabb bútorok kényelmét érezhetjük, melyek a legnagyobb tisztasággal fogadják az ide érkezőket. A classic szobák ismérve az elegancia, a szépség, a stílus, mely további technikai berendezésekkel és kényelmi funkciókkal szolgálja a benne lakókat. Emellett mindenkit megragad a természet közelsége, mely szállodánk ismérve.

Családi szobák

A családdal ide érkezőkre mindig külön figyelmet fordítottunk. Nincs ez másképp a szobáink elrendezésében sem! A családi szobáink két helyiséget foglalnak magukba, hogy külön tudjanak pihenni a kicsik és nagyok. Emellett külön fürdőszobával és egyéb kényelmi berendezésekkel láttuk el, melyben a felnőtteknek akár a minibár, vagy a portaszolgálat, a gyermekeknek pedig a televíziózás is kikapcsolódás lehet.

A legnagyobb higiéniai szempontok figyelembe vételével várjuk az ideérkezőket, hogy a gyerekeknek egy életre szóló élményt nyújthassunk át a természet adta kincsek közül válogatva. Tekintse meg családi programjainkat, mely biztosan kedvére lesz minden családtagnak!

 

Wellness, kikapcsolódás

  • 2 finn szauna,
  • 17x7 méteres úszó medence, mely kül és beltéri egyaránt
  • gőzkamra
  • sókabin
  • fitness terem (kialakítás alatt)
  • infraszauna
  • jakuzzi
  • masszázs
  • Szolárium (bevezetés alatt)

A hozzánk érkezők garantáltan megtalálják az ízlésüknek megfelelő kikapcsolódási formát. Sok éves tapasztalatunk, hogy a vendégek számára a szellemi megújulás mellett ugyanolyan fontos a testük „energia kamráinak” feltöltése is a pihenésük alatt, hiszen rohanó világunkban kevés időnk marad a sportolásra. Szállodánk számos lehetőséget biztosít az aktív és a passzív pihenésre is.

Passzív pihenés

Szállodánk szolgáltatásai és kialakítása lehetővé teszi, hogy Ön akkor is változatos programokban vegyen részt és maximális töltöttséggel térjen haza tőlünk, ha inkább a passzív pihenést részesíti előnyben. Wellness központunkban testét és lelkét egyaránt kényeztetheti és számos egészségügyi problémáját jelentősen javíthatja az itt megtalálható szolgáltatásaink és szakembereink segítségével.Testünket a méreganyagoktól, lelkünket pedig a negatív gondolatoktól tisztítja meg a wellness részlegünkön található szauna,  pezsgőfürdő és a sókamra. Nemcsak az idősebb korosztály kedvelt helyszínei ezek, hiszen számos bizonyított gyógyhatással bírnak a fiatalabb korosztály szervezetére is. Szakképzett masszőreink szívesen várják a lazításra vágyókat és alig várják, hogy megszabadítsák Önt a felgyülemlett feszültségtől.Hotelünkhöz tartozik egy tágas napozó terasz, csodás kilátással, ami tökéletes terep egy délutáni sziesztához vagy egy kellemes beszélgetéshez a barátainkkal. Azon vendégeinket pedig, akik a barnulás mesterséges formáját részesítik előnyben, szoláriummal várjuk.Hotelünkben profi talpasszőr várja a vendégeket aki lazító-, frissítő masszázsban részesíti a hozzá érkezőket, vagy akár egészségügyi problémáit is tudja orvosolni!

Aktív pihenés

Wellness részlegünkön belül bőven találnak sportolási lehetőséget az érdeklődők. Ha a wellness részlegen támad kedvük egy kis testmozgásra, jó szívvel ajánljuk az úszómedencénket a friss közérzet fenntartása érdekében. Aktív pihenési lehetőség továbbá a Noszvaj környéki természetjárás, amely során a helyi kultúra megismerése csak növeli az élményt, valamint kirándulás a környező településeken, mint városnézés Egereben, vagy kirándulás Egerszalókra, Mezőkövesdre, Szilvásváradra és Bogácsra. A környékbeli aktív pihenési lehetőségek megtalálásában szállodánk munkatársai örömmel segítségére lesznek. 

Bográcsozási,grillezési, szalonnasütési lehetőség

A szálloda kertjében lehetőség van sütögetésre. A szolgáltatás igénybevételekor műanyag tányért és műanyag evőeszközt, műanyag poharat illetve alapvető konyhai felszereléseket (vágódeszka, kések), tűzifát térítés ellenében biztosítunk. Az udvaron bográcsozási lehetőséget is biztosítunk igény szerint, egyedi egyeztetésalapján.

Egyéb lehetőségek:

-ping-pong
-csocsó, biliárd
-játszó szoba gyerekeknek, játszótér 

- tenisz (szezon függő, kültéri)                  

Fizetési lehetőségek:

Szállodánkban lehetősége van az alábbi módon fizetni:

  • Készpénz
  • Bankkártya


Tudnivalók az árról

 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak