Dubai városlátogatás: 7 nap / 6 éj, magyar idegenvezetéssel és programokkal

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 311970
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:körutazás

Ország: Egyesült Arab Emírségek
Város: tradicionális dubai

Szállás / program részletes leírása



1. NAP Repülés Dubaiba
Utazás budapesti Liszt Ferenc reptérről Dubaiba, az Egyesült Arab Emírségekbe. Idegenvezetőnk fogadja Önt. Szállás 5 éjszakára: Hampton by Hilton 3*.

2. NAP RÉGI DUBAI, MAJD SZABADIDŐ VAGY FAKULTATÍV SIVATAGI SZAFARI
A mai napon időutazást teszünk Dubai múltjába. A Bastakia történelmi negyedben megpillanthatjuk a régi, jellegzetes széltornyos házakat, melyeket a kereskedők építettek. Az Al Fahidi erőd ad otthont a Dubai Múzeumnak, ahol képet kaphatunk a letűnt időkről. Benyomásainkat tovább színesíti a fából készült, tradicionális hajóval, az abrával tett utazás. A fűszerpiac ezer illata bűvöl el minket. Egy aranyüzletben lehetőség nyílik ékszerek, egy bőrkabátüzletben pedig divatos termékek vásárlására. Vegyen részt délutántól FAKULTATÍV programunkon, mely igazi kalandra csábít. A titokzatos sivatag napfényben szikrázó arany homokdűnéi, fnom rózsaszínben játszó naplementéje, majd a csillagokkal ékesített égbolt megigéz mindenkit. Terepjáró autóval hódítjuk meg Arábia sivatagát. A beduin táborban a törzsi hagyományok várnak minket. Az estét büfévacsora koronázza meg. A fülbemászó dallamok, a hastáncbemutató segítségével varázslatos estében lesz részünk.

3. NAP SZABADIDŐ VAGY FAKULTATÍV PROGRAM
Modern Dubai, Burj Khalifa belépővel
Töltse kedvére az időt, pihenjen, töltődjön fel, vagy válassza fakultatív programunkat, ismerje meg Dubai arcának modern vonásait! A Madinat Jumeira piacon luxuscikkek, szuvenírek közül válogathatunk, és éttermek, kávézók, bárok sorakoznak itt. Megörökíthetjük Dubai egyik jelképét, a tenger öleléséből kiemelkedő Burj Al Arab hotelt, melynek jellegzetes, vitorlást formázó sziluettje jól ismert az egész világon. A Dubai Marina városrész tárul elénk, mely három kilométer hosszan simul bele a Perzsa-öböl partvonalába. A fatörzset és pálmaleveleket formáló szigeten, a Jumeirah Pálmán elegáns hotelek sorakoznak, és az itt megbújó luxusvillák nem egy esetben hírességek otthonai. A 828 méter magasra törő Burj Khalifa felhőkarcoló Dubai egyik jelképe. Mellette található a Dubai Mall, a világ legnagyobb bevásárlóközpontja. A Burj Khalifa 124. emeleti kilátóközpontjából elénk táruló látvány örök emléket ígér.

4. NAP ABU DHABI
Fujairah - Egész napos kirándulás
Az Egyesült Arab Emírségek fővárosa, Abu Dhabi manapság a KözelKelet egyik legizgalmasabb városa. A grandiózus Nagymecset fenségességét látva elakad a látogató lélegzete. A kék felhők
ölelésébe simuló hófehér építmény közel 40.000 látogató befogadására képes. Utunk a város szívébe vezet tovább. Tematikus alkotások segítségével az ország hagyományaiba nyújtanak betekintést a Union Square-en. A Corniche sétányon át az Örökség faluhoz vezet utunk, melyet a néhai Zayed Ben Sultan al Nahyan sejk tervezett. Az ikonikus Emirates Palace hotelt is megpillanthatjuk. Felkeresünk egy szőnyegkereskedést, ahol kedvező áron válogathatunk a termékek közül.

5. NAP SZABADIDŐ VAGY FAKULTATÍV PROGRAM
Sharjah és Ajman
Szabadidő keretében pihenjen, élvezze az aranyló napsütést, a kellemes időjárást! Amennyiben szeretne megismerni még két másik emírséget, tartson velünk Sharjah és Ajman félnapos kirándulásunkra! A hagyományos építészet jegyében korallkőből épült házak, a színpompás bazárok, a lebilincselő múzeumok különleges hangulatúvá teszik az Emírségek kulturális fővárosaként ismert Sharjah-t. A hét emírség közül Ajman a legkisebb. Itt kis panorámabuszos-városnézés vár ránk. Este hajós vacsora (vacsoracsomag tartalmazza).

6. NAP HAZAUTAZÁS
Kipihenten, feltöltődve, életre szóló élményekkel gazdagodva érkezünk haza Budapestre.

FONTOS INFORMÁCIÓK
Az utazáshoz érvényes útlevél szükséges, melynek a hazaérkezés dátumától számított 6 hónapig érvényesnek kell lennie! Fakultatív program vásárlása előzetesen, foglaláskor vagy a helyszínen nyílik lehetőség. A programváltozás jogát fenntartjuk!A felkínált programok változhatnak a helyi előírásoknak megfelelően. Az egyes időpontok indulásához min. csoportlétszám (20 fő) szükséges. A fakultatív programok elegendő számú jelentkező esetén valósulnak meg.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- reggeli,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
További úti célok






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak